Vi er på jakt etter vår neste service helt som deler vår visjon – Vi vil ha Norges mest fornøyde bilkunder – er det deg vi leter etter? 

Med respekt for hverandre og kontinuerlig forbedring som fundament i våre verdier jobber vi hardt sammen for å nå våre mål. Som vår nye teamleder blir du en del av avdeling Kongsberg som består av ca. 15 medarbeidere, mens verkstedet består av 5 dedikerte teknikere og en lærling som vil bli dine nærmeste kollegaer.  

For at vi sammen skal lykkes er vi avhengig av din evne til å ivareta nye og eksisterende kunder gjennom hele kundereisen. Det er derfor viktig at du trives i kontakt med andre mennesker og at du motiveres av en hverdag med utstrakt kundekontakt. 

Hvorfor jobbe hos oss? 

 • Mulighet til å arbeide med en av verdens sterkeste merkevarer 
 • God faglig støtte og en stilling med mange spennende utfordringer 
 • Mulighet til kontinuerlig utvikling gjennom Toyotas opplæringsprogrammer 
 • En meget seriøs bedrift som investerer i og for fremtiden 
 • Et konsern som setter bærekraft og mangfold på tapetet 

Arbeidsoppgaver 

Som teamleder vil du først og fremt fungere som teknisk leder mot Statens vegvesen for vårt verksted. I rollen har du ansvar for å motivere, følge opp utviklingskrav og gi faglig støtte til teamet ditt og samtidig være en pådriver til god arbeidsflyt på tvers av avdelingene våre internt. Andre typiske arbeidsoppgaver vil være: 

 • Planlegge, organisere og utvikle teamet mot best oppnåelig kvalitet, produksjonsflyt og arbeidsmiljø 
 • Fortløpende oppgjør av arbeidsordre 
 • Være systemansvarlig for flere av våre sentrale systemer, b.la. reklamasjonssystemet 
 • Aktivt med på å forbedre prosesser og rutiner 
 • Bidra til et godt arbeidsmiljø på verkstedet og avdelingen 

For å nå vårt mål om Norges mest fornøyde bilkunder, ser vi for oss deg som: 

 • Kan bli godkjent som teknisk leder 
 • Har bilfaglig bakgrunn og god teknisk forståelse 
 • Har førerkort klasse B 
 • Kommuniserer godt på norsk, muntlig og skriftlig 
 • Setter deg raskt inn i nye systemer 

Vi forventer at du har en utpreget serviceinnstillinger med gode holdninger mot andre mennesker. Videre ser vi for oss at du møter enhver oppgave med en positiv innstilling og du liker å sette stolthet i eget arbeid, samtidig som du ser løsninger der andre ser utfordringer. Du trives i et aktivt miljø, preget av et høyt tempo og du vet at det kreves både nøyaktighet og struktur for å oppnå ønskede resultater.  

Toyota Kongsberg er opptatt av å tilby like muligheter for alle; uavhengig av kjønn, religion og øvrig bakgrunn. 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Robert Mederud
Tittel: Daglig leder
Telefon: 932 08 840
E-post: robert.mederud@buskerud.toyota.no 

Toyota Buskerud er en av distriktets største bilforhandlere og har fire avdelinger: Drammen, Lier Hokksund og Kongsberg (2021).
Vi er 109 kundeorienterte medarbeidere som gjør sin beste hver dag for å gi kundene våre den gode servicen de fortjener. I 2021 solgte vi over 2 300 biler, og omsatte for ca. 725 millioner kroner.

Vi har stort fokus på kundeopplevelser og har en tydelig visjon "Vi vil ha Norges mest fornøyde bilkunder". Gjennom Toyotas globale utviklingsprogram jobber vi målrettet for å utvikle fremtidens medarbeidere og ledere – programmene er basert på våre kjerneverdier: kontinuerlig forbedring og respekt for mennesker.

Vi er 100% eid av Bauda AS - Norges største forhandlergruppering for Toyota. I 2021 omsatte konsernet for ca. 5 200 millioner kroner og solgte over 17 000 biler, og har 842 dedikerte medarbeidere. Arbeidsplassene i Bauda-konsernet skal preges av mangfold, og våre medarbeidere skal gjenspeile befolkning generelt. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn. Bauda-konsernet legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.