Har du drømt om å kombinere din interesse for bil med salg? Har du et brennende ønske om å vise deg frem i en bransje og konsern som er i stadig utvikling?

Vi er et av Norges største bilkonsern og et av verdens største el-bil konsern. Hos oss vil du få en variert og fartsfylt arbeidshverdag der du vil jobbe med unike og sterke merkevarer. Nå søker vi etter deg med kremmerånd og et brennende engasjement for å lykkes. Du vil bli en del av et arbeidsmiljø bestående av solide, dyktige og hardtarbeidende kolleger der latteren sitter løst. Vi etterstreber alltid etter å bli bedre på det vi holder på med, derfor har vi satt oss noen ambisiøse mål for tiden fremover. Vi håper at nettopp du vil bli med på denne reisen og bli en del av vårt vinnerteam!

For å lykkes hos oss ser vi gjerne at du:

 • har lidenskap for gode kundeopplevelser og er en relasjonsbygger
 • har en sterk indre motivasjon for å lykkes
 • har evne til å jobbe strukturert, målrettet og selvstendig
 • har stor arbeidskapasitet og er resultatorientert
 • har kremmerånd og god økonomisk forståelse
 • er en god pådriver for et godt arbeidsmiljø ved å vise kvalitet og omtanke til kolleger

Hos oss får du:

Våre verdier er kvalitet og omtanke, og dette gjelder også overfor våre ansatte. Hos oss vil du få den faglige og personlige utviklingen du trenger for å lykkes og ikke minst trives.

I tillegg tilbyr vi:

 • en spennende og allsidig jobb der du vil få mulighet til å jobbe med sterke merkevarer.
 • frihet under ansvar med mulighet for å forme din egen arbeidsdag.
 • et godt arbeidsmiljø som er inspirerende og motiverende for at du skal lykkes.
 • tilstedeværende ledelse som bidrar til utvikling og fremgang.
 • gode personlige og faglige utviklingsmuligheter.
 • en solid virksomhet med sterkt eierskap som har store ambisjoner for fremtiden.
 • konkurransedyktige betingelser.

Du vil få en variert og spennende jobb hvor ingen dager er like. Du kan trygt stole på at dine engasjerte og dyktige kollegaer vil bidra til du lykkes i en sterkt konkurransepreget og utfordrende jobb. Du vil ha tett dialog med din nærmeste leder og kan være med å påvirke avdelingen eller konsernet med din stemme. Vår oppfatning er at ved å vise kvalitet og omtanke for å våre ansatte så skaper vi dyktige medarbeidere som trives og kan prestere godt sammen over lang tid.

Høres dette ut som stillingen for deg? Da oppfordrer vi deg til å søke i dag!

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Anders Lund
Tittel: Daglig leder
Telefon: 920 37 127

Om Birger N. Haug

Birger N. Haug er et av de største privateide bilkonsernene i Norge, med over 75 års fartstid i bransjen. Vi er stolt forhandler av merkene Nissan, Hyundai, MG, Subaru, Maxus og Isuzu. Vi er i dag over 360 ansatte og er etablert i Stor-Oslo med avdelinger i Oslo, Bærum, Lillestrøm, Gardermoen, Follo, Drammen og Røyken. Samlet omsetning i 2021 var 2,8 mill. kr., og vi er rigget for videre vekst.

Vår visjon er å være markedets beste leverandør av komplett elbil-mobilitet i Stor-Oslo. Vi er leverandør av nullutslippsbiler og ønsker å bidra positivt til et bærekraftig samfunn med et så lite karbonfotavtrykk som mulig. Kulturen vår preges av engasjement, høy kompetanse og løsningsorientering, i tillegg dyrker vi entusiasme, tempo og energi i hverdagen. Hos oss er det gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi er opptatt av kundenes behov og gjør det vi kan for å skape svært fornøyde kunder som vil anbefale oss til andre.