Vi er kundeorientert og har satt oss som mål å gjøre våre kunder best i sin bransje.

Vi ansetter nå ny avdelingsmedarbeider i Stavanger, til å hjelpe oss å nå vår målsetning. Avdelingen i Stavanger består av 6 ansatte, og holder til i Maskinveien 16, 4033 Stavanger.

Vi ser etter deg som er pålitelig og profesjonell, du er rask og fleksibel, har godt humør og har en entusiastisk innstilling til jobben din.

Du er en person som trives med varierte arbeidsoppgaver og som både liker og tåler fysisk aktivitet og høyt tempo. Du har kanskje erfaring fra bilbransjen og/eller stor interesse og forståelse for bil.

Stillingen er variert og dekker alt fra oppgaver knyttet til betjening og salg til kunder på telefon og e-mail, til lager/ logistikkoppgaver.
Det er ønskelig med snarlig tiltredelse.

DINE KVALIFIKASJONER
• erfaring med bruk av IT som arbeidsverktøy
• erfaring fra lager, logistikk og/eller kundeservice

EGENSKAPER
• strukturert og nøyaktig
• serviceinnstilling og kundefokus
• til å stole på
• entusiastisk og godt humør

VI TILBYR
• Et selskap i vekst
• En allsidig og variert arbeidshverdag
• Et trivelig arbeidsmiljø med kollegaer med god kompetanse- Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsvilkår

Søknader blir behandlet fortløpende, og stillingsannonsen vil bli tatt ned ved funn av rett kandidat. 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Trond Barmen Johnstuen
Tittel: Regions Direktør Vest
Telefon: 941 71 174
E-post: trond.johnstuen@nds-group.no

NDS Group AS (Tidligere Hellanor AS) er en av Norges ledende leverandører innen lys, bildeler, biltilbehør og verkstedutstyr med ett vareutvalg på over 550 000 artikler. NDS Group markedsfører verkstedkonseptene AutoMester og Bosch Car Service som forvaltes gjennom ett landsdekkende serviceapparat med 20 avdelinger og 6 partnere. NDS Group har hovedkontor på Skytta rett utenfor Oslo. For mer informasjon se www.nds-group.no. NDS Group har totalt 220 ansatte og en omsetning på 640 MNOK, og er heleid av AURELIUS. AURELIUS er et av de ledende europeiske investeringsselskapene med kontorer i München, London, Stockholm og Madrid. AURELIUS kjøper selskaper med utviklingspotensial og har et langsiktig strategisk fokus for selskapene, for fullt å kunne utvikle sitt potensial. Mer informasjon finner du på www.aureliusinvest.de.