AutoMateriell er i sterk vekst med behov for å styrke vårt serviceteam, og har opprettet ny stilling som Teamleder Service.

Har du teknisk innsikt fra bil- og motorbransje, er organisert, med stå-på-vilje, leder naturlig an, og er klar for nye utfordringer? Da kan det være nettopp deg vi er ute etter!

Arbeidet vil blant annet innebære direkte kunde- og tekniker kontakt, koordinering, oppfølging og ferdigstilling av oppdrag for fakturering, samtidig som du blir en nøkkelperson i oppfølging av vårt ISO-arbeid (full opplæring i ISO blir gitt).

Du vil først og fremst bli en del av vårt servicekontor på tre personer, men også inngå i et erfarent team av serviceteknikere og servicepartnere fordelt over hele landet, som gjerne deler av sine erfaringer.

Det følger i utgangspunktet ikke personalansvar til stillingen, men til rette Teamleder kan dette bli aktuelt. Rollen vil også kunne utvikles og endres over tid.

Om deg:
For å komme raskt inn i arbeidet, og for å kunne bidra til videre utvikling av selskapet, er det nødvendig med erfaring fra tilsvarende teamlederarbeid.
Vi ser etter deg som har teknisk utdannelse og/eller erfaring, gjerne fra landbruks-, tungbil-, industrimekanikk eller tilsvarende kompetanse.
Du må ha meget gode norsk og engelsk kunnskaper på forretningsnivå; både muntlig og skriftlig.

Gode datakunnskaper er ett krav siden PC og telefon er dine viktigste verktøy i arbeidsdagen. Vi ønsker at du har god kjennskap til Excel, Outlook og Word. Har du i tillegg erfaring fra Handyman og SAP er det til din fordel.

Du bør disponere bil og ha førerkort kl. B.

Dine personlige egenskaper:
Du må være nøyaktig og strukturert, kunne takle hektiske tider i hverdagen, og samtidig ha evne til å arbeide effektiv og følge oppsatte tidsplaner. Stillingen innebærer mye kundekontakt, derfor er det viktig at du er serviceinnstilt, løsningsorientert, og setter deg inn i og forstår kundens behov. Du er en selvgående person som kan ta egne beslutninger, filtrere informasjon og prioriterer riktige oppgaver.
Som Teamleder får du med deg dine kolleger gjennom hverdagens små og store utfordringer; alltid med kunden i fokus.

For oss så er det viktig at våre medarbeidere ser helhetsbildet.

Vi tilbyr:
• Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsvilkår
• Stilling med svært varierende arbeidsoppgaver i et uformelt og profesjonelt miljø
• Mobiltelefon iht. stilling

Arbeidssted:
Gilhusveien 7A, 3414 LIERSTRANDA

Arbeidstid:
08:00 > 16:00

Føler du at det er vi søker etter? Da vil vi høre fra nettopp deg!

Søknader behandles fortløpende.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 01.04.2023
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Torbjørn Wold-Hansen 
Tittel: Daglig leder
Telefon: 409 24 949
   
Kontakt:  Øyvind Klausen
Tittel: Salgsdirektør
Telefon: 916 30 420

AutoMateriell ble etablert i Oslo i januar 1939, og har i alle år vært en viktig aktør i bil- og motorbransjen. AutoMateriell er i dag en av Norges mest betydningsfulle leverandører av utstyr til bilbransjen, og har stor erfaring innen løfteutstyr, hjulstilling, dekk- og testutstyr. De siste årene har vi dessuten hatt stor suksess med planlegging og totalprosjektering av bilverksteder.

Vi i AutoMateriell er stolte av å ha etablert noen av verdens mest anerkjente merkenavn i det norske markedet, med blant annet merker som MAHA, Stertil Koni, John Bean, Sicam og Rotary.

I november 2011 ble AutoMateriell kjøpt opp av NDS Group AS. Dette var et stort skritt på veien for å styrke NDS Groups' strategi som totalleverandør til norske bilverksteder. En strategi som ble ytterligere styrket i 2021 da de kjøpte Nordic Lift og Nordic Wash.

Siden mars 2016 er AutoMateriell innfusjonert i NDS Group AS (org.nr. 912 589 749), og er nå sammen med Nordic, NDS Groups' avdeling for verkstedutstyr, bilvask og lakkbokser.

AutoMateriell er forpliktet til å etterleve lover og myndighetskrav, samt krav i NS-EN ISO/IEC 17025:2017, og NS-EN ISO 9001:2015