Vi på Birger N Haug Røyken er en gruppe humørfylte mennesker som lever for knallgode prestasjoner, og har en indre drive for å hjelpe og pushe hverandre til best mulig resultat og høy kpi-oppnåelse.

Noe vi har forstått er at sammen er vi best og sammen får vi et bedre kollektiv og bedre resultater. Dette har vært vår filosofi fra dag én. Vi skal på vår salgsavdeling i Røyken være ledende innenfor bilformidling og ikke minst arbeidsmiljø! Det skal være gøy å komme på jobb hos Birger N Haug!

Vi er et av Norges største bilkonsern og et av verdens største el-bil konsern. Har du drømt om å kombinere din interesse for bil med salg? Har du et brennende ønske om å vise deg frem i en bransje og konsern som er i stadig utvikling? Hos oss vil du få være med på en spennende reise hvor du får et godt innblikk i hvordan kunders behov og bilmarkedet er i stadig endring.

Vi er på på jakt etter en ny bruktbilselger til vår avdeling i Røyken.

For at du skal lykkes hos oss så må du trives med mennesker, være fremoverlent, kreativ og tenke løsninger hvor andre tenker utfordringer. Har du forståelse for at god struktur og systematisk jobbing gir gode resultater for deg selv og bedriften, så vil du lykkes hos oss.

Hos BNH Røyken har vi kun én salgsavdeling i motsetning til våre seks andre lokasjoner som både har nye og brukte biler. I 2017 satte Birger N Haug en ny standard for bransjen og startet med outlet-salg som omhandler biler i alle prisklasser og biler du kanskje ikke alltid finner hos landets største forhandlere. Outlet-eventyret startet hos oss i Røyken og vi levert ca. 500 brukte biler første året. Med god økning år etter år passerte vi 1000 solgte biler i 2022!

Vi gir oss ikke med det og fortsetter på veien videre med en klar visjon og en klar målsetning for veien videre. Vil du bli med på laget?

Vi søker deg som:

 • har lidenskap for gode kundeopplevelser og er en relasjonsbygger
 • har en sterk indre motivasjon for å lykkes
 • har evne til å jobbe strukturert, målrettet og selvstendig
 • har stor arbeidskapasitet og er resultatorientert
 • har kremmerånd og god økonomisk forståelse
 • er en god pådriver for et godt arbeidsmiljø ved å vise kvalitet og omtanke til kolleger

Hos oss får du:

 • fast stilling i et av verdens største el-bil bilkonsern
 • grundig opplæring av nødvendig systemer og produkter
 • være med på å påvirke med dine kreative ideer
 • frihet under ansvar med mulighet for å forme din egen arbeidsdag
 • utviklingsmuligheter innad i konsernet
 • et godt arbeidsmiljø som er inspirerende og motiverende for at du skal lykkes
 • tilstedeværende ledelse som bidrar til utvikling og fremgang
 • konkurransedyktige betingelser – skap din egen lønn

Du vil få en variert og spennende jobb hvor ingen dager er like. Du kan trygt stole på at dine engasjerte og dyktige kollegaer vil bidra til du lykkes i en sterkt konkurransepreget og utfordrende jobb. Du vil ha tett dialog med din nærmeste leder og kan være med å påvirke avdelingen eller konsernet med din stemme. Vår oppfatning er at ved å vise kvalitet og omtanke for å våre ansatte så skaper vi dyktige medarbeidere som trives og kan prestere godt sammen over lang tid.

For å øke mangfoldet på arbeidsplassen, oppfordrer vi kvinner til å søke.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: David Hagelund Bugge
Tittel: Salgsleder bruktbil
Telefon: 911 03 325

Birger N. Haug er et av de største privateide bilkonsernene i Norge, med over 75 års fartstid i bransjen. Vi er stolt forhandler av merkene Nissan, Hyundai, MG, Subaru, BYD, Maxus og Isuzu. Vi er i dag ca. 400 ansatte og er etablert i Stor-Oslo med avdelinger i Oslo, Asker & Bærum, Lillestrøm, Gardermoen, Follo, Drammen og Røyken. Samlet omsetning i 2021 var 2,8 mill. kr., og vi er rigget for videre vekst.

Vår visjon er å være markedets beste leverandør av komplett elbil-mobilitet i Stor-Oslo. Vi er leverandør av nullutslippsbiler og ønsker å bidra positivt til et bærekraftig samfunn med et så lite karbonfotavtrykk som mulig. Kulturen vår preges av engasjement, høy kompetanse og løsningsorientering, i tillegg dyrker vi entusiasme, tempo og energi i hverdagen. Hos oss er det gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Vi er opptatt av kundenes behov og gjør det vi kan for å skape svært fornøyde kunder som vil anbefale oss til andre.