Å jobbe som selger i Toyota, innebærer at du jobber med noe av det fineste bilbransjen kan tilby. Du har salgsansvar, men jobber i team, der dere utveksler erfaringer, støtter og inspirerer hverandre mot felles mål.
Vi har en inkluderende kultur der alle er velkomne og der vi med glede og omtanke tar hånd om våre kunder. Vår jobb er å imøtekomme kundenes behov og ønsker ut fra våre forskjellige roller.

Vi støtter hverandre og har det gøy på jobben og på den måten utvikles vi sammen. Vi tilbyr deg et arbeidsmiljø med gode folk, og hvor takhøyden er stor.

Dine arbeidsoppgaver:
I rollen din som selger hos oss er det viktig at du er selvdreven i henhold til våre salgsprosesser, fra første kontakt med kunden til bilen er levert. En viktig del av jobben din er også oppfølging av kunde i tiden etter at bilen er levert. Du jobber etter vårt kundeløfte hele veien. Proaktiv jobbing er en naturlig del av din daglige rutine, kundene møter du i salgshallen, men også ute på aktiviteter og over telefon. Ditt mål er hovedsakelig, med en positiv og profesjonell innstilling, å bygge langsiktige kunderelasjoner.

Hva ser vi etter:
Vi tror at om du har erfaring fra å jobbe med kunder eller i servicebransjen, eller andre liknende tjenester, kombinert med god økonomisk forståelse vil gi deg gode forutsetninger for å lykkes. Personlige egenskaper vil bli vektlagt. Førerkort er et krav.

Personlige egenskaper:
Vi ser for oss en medarbeider som har masse energi, smittsom utstråling og interesse for salg og kundeservice. Det er en selvfølge for deg å jobbe proaktivt og finne beste løsning for dine kunder. Hos oss blir du ikke bare målt på hva du gjør, men du blir sett for dine resultater.

Hos Toyota kan vi tilby: 
Vi vil at våre medarbeidere skal ha det bra, både på og utenfor jobb, derfor har Toyota Bilia sine medarbeideres fremtid, helse og privatliv i tankene. Vi jobber aktivt for din trivsel og trygghet. Noe av fordelen med å jobbe hos oss er gode lønns- og pensjonsordninger, treningsstøtte, behandlingsforsikring og firmabilordning.

Det vil være store muligheter for både faglig og personlig utvikling i miljø som verdsetter initiativ, kunnskapsdeling og engasjement, og hvor graden av fleksibilitet og samarbeid er høy. 

I Toyota Bilia er vi opptatt av mangfold, vi ønsker kollegaer med ulik bakgrunn, kompetanse og perspektiver for å bli enda bedre på oppgaveløsning.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 19.03.2023
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Rune Sørlie
Tittel: Plassjef
Telefon: 915 84 606
E-post: rune.sorlie@toyotabilia.no

Om arbeidsgiveren
Toyota Bilia AS er et datterselskap i Bilia-konsernet og har salgs- og serviceansvar for Toyota og Lexus. Totalt har Toyota Bilia 11 Toyota-forhandlere og to Lexus-forhandlere i Trønderlag og Vestfold. Dette inkluderer oppkjøpet av Funnemark. 

Toyota er verdens største bilprodusent og et ledende verdensomspennende konsern. Toyota jobber kontinuerlig med innovative løsninger med vekt på miljø og mennesker. Toyotas modeller er verdenskjente for sin sikkerhet og pålitelighet.

Bransjens beste servicebedrift er vår visjon og vi har gode medarbeidere som hver dag etterstreber å skape en positiv opplevelse for alle som besøker Toyota Bilia.

Toyota Bilia har ca. 380 ansatte, en omsetning på over 3 milliarder kroner i året og selger over 8.000 nye og brukte biler i året.