Ansvar og arbeidsoppgaver:                                          

Daglig leder har hovedansvar for drift og utvikling av Opplæringskontoret oppgaver og rapporterer til styret, samt løpende informasjon og rapportering til regnskapsbyrå og ansatte. I tillegg til daglig leder har kontoret pt 3 fast ansatte fagkonsulenter og har i dag ca 150 løpende lærekontrakter med lærlinger i de forskjellige bilfagene fordelt over ca 70 medlemsbedrifter.

Sørge for god økonomisk kontroll og effektiv drift, samt utvikling av fagområder / kursvirksomhet. Oppfølging av ansatte, lærekontrakter, arbeidsavtaler mellom bedrift og Opplæringskontor, samt arbeide aktivt for rekruttering av lærlinger og lærebedrifter. Delaktig i undervisning av lærlinger. Kontakt og bindeledd mellom Opplæringskontor og Fagopplæringskontor.

Kvalifikasjoner:

  • Gode lederegenskaper / teambuilding / organisering
  • Administrativ erfaring / kompetanse / markedsføring
  • Sertifikat                                       

Vi tilbyr:

  • Lønn etter avtale
  • Pensjonsordning
  • Godt arbeidsmiljø

Sted: Midtunheia 22,5224 Nesttun
Varighet: Fast

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: tor@bilfag-bergen.no
Frist: 27.03.2023
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Tor Monsen
Tittel: Daglig leder
Telefon: 404 27 693

På vegne av bilbransjen i Bergen og omegn rekrutterer vi og følger opp lærlinger innenfor bilfagene.Vi holder til i moderne undervisnings lokaler med kontorer og verksted på Midtun.

Bilbransjens Opplæringskontor AS er et servicekontor for Bilbransjen i Bergen. Vi bistår våre medlemsbedrifter i opplæring og oppfølging av lærlinger. Opplæringskontoret tar seg av alt papirarbeidet og oppfølging av lærlingen under læretiden, slik at bedriftene kan konsentrere seg om det de er best til når de ansetter en ny lærling. Vi hjelper også praksiskandidater og andre med oppmelding og forberedelse til eksamen/fagprøver om det er nødvendig.

Ref. mer info på web side; bilfag-bergen.no