Vil du være med på laget? Vi åpner helt flunkende nytt næringssenter ved Flesland i Bergen og søker Bilkontrollører. Vi søker deg som er engasjert med erfaring fra bilbransjen og som liker et høyt tempo i hverdagen.

Hva skal du gjøre? 
Du skal kontrollere og teste biler (NAF-tester og EU-kontroll), og gi troverdig teknisk rådgivning til våre kunder. Kunnskapsdeling og samarbeid med kollegaer i NAF er også en stor del av hverdagen.  

Er dette deg?
Vi trenger deg som har fagbrev som bilmekaniker og noen års erfaring fra bilbransjen. PKK-godkjenning kan være en fordel, men ikke et krav. Du liker å jobbe med alle bilmerker og er nysgjerrig på utviklingen i bilparken. Vi forventer at du er serviceinnstilt, en lagspiller og imøtekommende. Hos oss blir du en del av et aktivt miljø med høyt tempo som ser løsninger fremfor utfordringer.

Dette er oss: 
Hos oss er det høyde under taket, og mennesker som spiller hverandre gode. Det er trygge rammer og et solid støtteapparat med gode systemer og verktøy. Vi er opptatt av å hele tiden tilpasse oss behovene til bilparken, og håndterer både private- og næringskunder. Hos oss er ingen hverdag lik, og du som bilmekaniker må ta utforinger på strak arm og være klar for å jobbe med stor varisjon av bilmerker og modeller. Vi har som mål å være ledende på kompetanseutvikling og ha dyktige ansatte som føler de blir sett og utvikler seg innenfor sitt område. Derfor har vi opprettet vårt eget kompetansesenter hvor det holdes interne kurs innen verksted, PKK, elbil, med mer

Vi ser frem til å høre fra deg!

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 07.04.2023
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Bård-Espen Bøe
Tittel: Leder NAF senter Bergen
Telefon: 934 26 984
   
Kontakt:  Øyvind Opheim
Tittel: Regionleder
Telefon: 924 60 357
   
Kontakt: Thor Korslund
Tittel: Leder NAF Næring
Telefon: 902 64 444

Norges Automobil-Forbund har over 450 motiverte medarbeidere og et stort antall engasjerte frivillige og tillitsvalgte. Vi representerer nesten en halv million medlemmer og har som Norges største interesseorganisasjon for trafikanter, stor påvirkningskraft i samferdspolitikken. NAF er en av Norge mest kjente merkevarer med stor troverdighet, og omsetter for over 1 milliard kroner.

NAF har Norges eneste egeneide bilverkstedkjede, NAF-sentrene, som er spredt på over 49 steder rundtomkring i landet. Med over 280 ansatte utfører vi EU-kontroller, NAF-tester, servicer og reparasjoner for både NAF-medlemmer, privat- og næringskunder. NAF-sentrene har en omsetning på over 450 millioner kroner med stort potensiale for videre vekst.