Vil du være med på å løfte NAF sin senterkjede videre som vår nye regionleder?
Vi søker nå ny leder for en av våre tre regioner, som har hatt stor vekst og levert gode resultater. Tar du utfordringen med å løfte resultatene ytterligere? 

Hva skal du gjøre? 
Du vil ha ansvar for drift og utvikling av NAF-senterne i din region, totalt 13 sentre. Herunder omsetningsutvikling, vekstinitiativ og kostnadsoppfølging. Du skal sikre gjennomføring av endringer og tiltak, men også utvikle og iverksette egne initiativ som bidrar til både positiv kommersiell utvikling, og forsterking av omdømme. Du vil være et viktig bindeledd mellom støtteapparatet og senterledere, samt jobbe aktiv for å utvikle gode senterledere som sikrer godt arbeidsmiljø og gode resultater.

Er dette deg? 
Vi trenger deg som har kjennskap til kjededrift, og utvikling av ledere som sitter på både drift- og personalansvar. Du synes bilbransjen er spennende, har et blikk for detaljer, og evner å prioritere i en tidvis hektisk hverdag. Du er flink med folk, og en tydelig leder, som evner å samarbeide godt både internt i NAF og med eksterne samarbeidspartnere. Hos oss blir du en del av et aktivt miljø med høyt tempo som ser løsninger fremfor utfordringer.

Dette er oss: 
I NAF er det høyde under taket, og mennesker som tar godt vare på hverandre. Det er trygge rammer og et solid støtteapparat med gode systemer og verktøy. Vi er opptatt av å hele tiden tilpasse oss behovene til bilparken, og håndterer både private- og næringskunder. Vi har som mål å være ledende på kompetanseutvikling og har derfor opprettet vårt eget komeptansesenter. Vi har 49 NAF-sentre spredt utover hele landet som tilbyr verkstedtjenester, NAF-tester og EU-kontroll.

Vi ser frem imot å høre fra deg!

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 07.04.2023
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Petter Knutsen
Tittel: Daglig leder
E-post: petter.knutsen@naf.no

Norges Automobil-Forbund har over 450 motiverte medarbeidere og et stort antall engasjerte frivillige og tillitsvalgte. Vi representerer nesten en halv million medlemmer og har som Norges største interesseorganisasjon for trafikanter, stor påvirkningskraft i samferdspolitikken. NAF er en av Norge mest kjente merkevarer med stor troverdighet, og omsetter for over 1 milliard kroner.

NAF har Norges eneste egeneide bilverkstedkjede, NAF-sentrene, som er spredt på over 49 steder rundtomkring i landet. Med over 280 ansatte utfører vi EU-kontroller, NAF-tester, servicer og reparasjoner for både NAF-medlemmer, privat- og næringskunder. NAF-sentrene har en omsetning på over 450 millioner kroner med stort potensiale for videre vekst.