ER DU VÅR NYE KOLLEGA?

Vi leter nå etter en Marketing Communications Specialist til vårt kontor i Mastemyr næringspark, syd for Oslo.

STILLINGEN

Vi søker deg som er i begynnelsen av din karriere, gjerne med et par års erfaring fra en markedsavdeling. Du brenner for markedsføringsfaget med fokus på digital markedsføring. Du vil ha et bredt ansvarsområde og jobbe med det meste av Mazdas markedskommunikasjon. Det være seg i egne kanaler som hjemmeside, sosiale medier og nyhetsbrev, og via betalte kanaler med løpende annonsering og kampanjer. Du vil samarbeide tett med vårt mediabyrå innenfor et dedikert budsjett for å bidra til å nå våre ambisjoner for merkevaren og de til enhver tid budsjetterte salgsvolumer.

Du vil videre få ansvaret for å utarbeide markedsmateriell for våre forhandlere som understøtter og forsterker våre sentrale aktiviteter. Det vil være en fordel med erfaring fra publiseringsverktøy for hjemmesider, bruk av Marketing Automation system for nyhetsbrev og markedsføring i digitale kanaler (søk, sosiale medier), men viktigst, at du er engasjert, nysgjerrig og ønsker å lære og utforske. Stillingen er en selvstendig rolle og rapporterer til Scandinavian Marketing Director i Gøteborg. Du vil jobbe tett med markedskollegaer i skandinavia og med kollegaer i vårt europeiske hovedkontoret i Tyskland.

HVEM ER DU

Vi leter etter deg som har relevant utdannelse og erfaring innenfor markedsføring, som ønsker å jobbe i en mindre organisasjon hvor alle bidrar og hjelper hverandre. Du kan jobbe selvstendig og har en naturlig autoritet som sikrer at du kan påvirke, motivere og støtte andre. Vi tror du kommer til å gjøre en bedre jobb og vil ha det mer morsomt om du også har en interesse for bil. Du snakker og skriver norsk og engelsk flytende.

MAZDA TILBYR

En selvstendig rolle i en internasjonal virksomhet hvor du vil spille en viktig rolle innad i Mazda Motor Norge teamet samt mot våre forhandlere. Du vil være en del av et team med 14 engasjerte og entusiastiske kollegaer hvor vi legger stor vekt på samarbeid i en uformell atmosfære på kontoret i Mastemyr næringspark, syd for Oslo.

ER DETTE JOBBEN FOR DEG?

Send din søknad og CV til HR Director Bettina Samson på bsamson@mazdaeur.com innen 27. mars 2023. Skriv Marketing Communications Specialist i emnefeltet.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: bsamson@mazdaeur.com
Frist: 27.03.2023
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Bettina Samson
Tittel: Scandinavian HR Director 
Telefon: +45 2631 8845
   
Kontakt:  Pelle Zachrisson
Tittel: Scandinavian Marketing Director
Telefon: +46 768-750-811

OM MAZDA

Mazda ble grunnlagt i Japan 1920 og er et multinasjonalt selskap påvirket av mange kulturer, men med stor respekt for den japanske arven. Vi kjennetegnes av evnen til å fornye oss og evnen til å gå egne veier for å produsere biler som er fl otte å se på, inspirerende og mest av alt, med meget gode kjøreegenskaper. I årene som kommer vil vi presentere en rekke nye, elektrifi serte produkter og har en ambisiøs vekstplan.