Møller Bil Skadesenter Hamar flytter snart inn i et nytt og topp moderne skadesenter.

Vi trenger derfor flere kollegaer til denne storsatsingen. Vil DU være med oss på denne reisen?

Er du typen som gjerne blir med på laget når noen drar i gang noe nytt?

Herlig, da er du typen vi ser etter. Vi liker nemlig både de som trives med å etablere noe nytt og større, og de som liker å skape noe sammen med andre.

Du kan nå bli en del av laget som skal være med inn i vårt helt nye og topp moderne Skadesenter på Hamar. Med deg på laget, pluss andre flinke folk og dessuten Møller-konsernet i ryggen, ligger alt til rette for at dette blir knallbra!

Vi er på utkikk etter flere nye kollegaer og skal ansette en serviceminded Kundemottaker/delemedarbeider, en nøyaktig Bilskadetakserer, flere Billakkerere med feinschmeckertouchen, en produktiv Lakkformann og flere dyktige Bilskadereparatører. Det kreves mange ulike roller for å få dette maskineriet til å rulle og ikke mist yte våre kunder topp service.

Men hvorfor bør du velge oss? Det handler litt om splitter nye lokaler, topp moderne utstyr, de beste bilene, stor arbeidstilgang og varierte oppgaver samt spenningen ved å være med på noe nytt. Men mest av alt handler det om folka, dine kollegaer og den kulturen vi sammen skaper.

Litt om deg:
Med så mange ulike roller er det umulig å ramse opp arbeidsoppgaver og kvalifikasjoner, så vi nøyer oss med å si at vi gjerne tar en prat med deg som har fagbrev og/eller arbeidserfaring fra de ovennevnte rollene. Som person tror vi dette er deg: 

 • Du trives med å levere kvalitet
 • Du liker å jobbe i team, men har ingenting imot å jobbe selvstendig
 • Du liker at det er mye å gjøre og at dagene går fort
 • Du har godt humør
 • Du behersker norsk både skriftlig og muntlig
 • Du er åpen & ærlig, initiativrik, omtenksom og tydelig - akkurat som grunnverdiene våre

Ut over det, er vi åpne for en rekke ulike type mennesker – akkurat som i en familie.

Hva vi kan tilby:

 • Et humørfylt sted der du som liker godt samspill med fine folk vil trives
 • Et splitter nytt bilskadeverksted med Norges største bilforhandlerkjede i ryggen
 • Gode muligheter for utvikling og endring av arbeidsoppgaver
 • Noen av verdens mest kjente merkevarer
 • Gode systemer og opplæringsprogrammer
 • Gode betingelser, pensjons- og forsikringsordninger

I 2021 ble Møller Mobility Group rangert på Topp-20-listen over landets mest attraktive arbeidsplass. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

For å vise interesse ønsker vi oss av deg en enkel CV med et par linjer om din arbeidserfaring og motivasjon, samt at du forteller oss hvilke av disse stillingene som treffer deg best:

 • Kundemottaker/ Delemedarbeider
 • Bilskadetakserer
 • Billakker
 • Produktiv lakkformann
 • Bilskadereparatør

Lurer du på noe mer om hvordan det er å jobbe hos oss? Besøk gjerne Møller Bils hjemmesider! 

For informasjon om stillingene, ta kontakt med Skadeleder Kjell Aage Moe på sms, mail eller mobil, se kontaktinformasjon.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 31.05.2023
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Kjell Aage Moe
Tittel: Skadeleder
Telefon: 905 39 586
E-post: kjellaage.moe@moller.no

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil er den største operative delen av Møller Mobility Group og er Norges største bilforhandlerkjede. Selskapet har rundt 3 000 medarbeidere og 57 bilforhandlere i Norge og Sverige, og selger og reparerer kjente merkevarer som blant annet Volkswagen, Audi, Skoda og Porsche. Møller Bil Skade er et eget forretningsområde i Møller Bil AS, med ansvar for all skade- og lakkvirksomhet i kjeden. Vi har i dag 15 skadesentere i Norge, som alle er sertifiserte Skadespesialister. Skadekjeden består av vel 400 godt kvalifiserte medarbeidere, som alle er opptatt av å levere høy kvalitet og skape en god kundeopplevelse.