Dekkteam vokser i høy hastighet og trenger nå en ny tungbil ansvarlig – Er du den vi ser etter?

Her får du muligheten til å være med på en reise i et selskap med ambisjoner. DekkTeam Vegsund har som sitt mål å bli den største aktøren i sitt segment, og trenger deg som vil bidra til dette.

Stillingen er helt nyopprettet og kan derfor formes litt etter din bakgrunn.

Om du er glad i varierende arbeidsoppgaver i hverdagen, så er dette en stilling for deg. De travleste periodene er når det skiftes mellom sommer- og vinterdekk, men med store nasjonale avtaler opplever selskapet hektiske hverdager hele året.

Hva skal tungbil ansvarlig gjøre?

Her skal du jobbe med montering, balansering og reparasjon av dekk og felger samt tilrettelegging og bistand overfor øvrige på verkstedet. Du er også en del av selskapets vaktordning.

Verksmesteren skal jobbe tett med avdelingsleder og vil ha et spesielt ansvar for avdelingens satsning på tung sektor.

Du vil også stå ansvarlig for planlegging av arbeidsmengde med store kunder og hverdagen generelt. Her handler det om å prioritere riktig ut ifra hva som haster mest.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har erfaring med tunge kjøretøy og som kan håndtere å ha flere baller i luften. Du må ha førerkort klasse C1. Om du har fagbrev på tungbil er det et pluss, men dette er ikke et krav. Dette er en fysisk krevende jobb og det er derfor viktig at du kan ta noen tunge løft. Det er viktig at du håndterer norsk flytende.

Vår visjon: Vi gjør veien tryggere og hverdagen enklere.

Arbeidssted: Vegsund

Ansettelsesnivå: Heltid

Stillingstype: Fast stilling

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 13.06.2023
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Morten Mack-Berge
Tittel: Senior rekrutteringsrådgiver
Telefon: 475 11 112
E-post: morten@cooperante.no

Vi i DekkTeam holder det vi lover og vårt arbeid gjenspeiler kvalitet, service og profesjonalitet med faglig dyktige medarbeidere. DekkTeam er en nasjonal dekk- kjede som har satt søkelys på fagkunnskap, service og kvalitet siden den første butikken så dagens lys i 1993. DekkTeam og Dekk1 ble nylig slått sammen. Kjeden vil etter dette bestå av 52 egeneide avdelinger og ca. 100 partnere, og blir dermed en betydelig aktør i detaljistmarkedet i Norge. Hovedkontoret holder ved Gardermoen.

Dekkteam AS er en del av Nordic Tyre Group (NTG) som er Nordens største aktør innen import og salg av dekk og felg.