Møller Bil Skadesenter Romerike er et topp moderne skadesenter med fokus på kvalitet, kompetanse og trivsel. Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Vi jobber i en bransje med høy aktivitet og du må like å ha mye å jobbe med. Du vil bli en del av en aktivt gjeng og veldig flinke folk.

Vi kan tilby deg en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i konsernet og med konkurransedyktige betingelser. 

De viktigste arbeidsoppgavene som billakkerer:

  • Klargjøre biler for «lakkboks»
  • Lakkeringsarbeid
  • Etterarbeid med klargjøring etter lakkering

Vi søker etter deg som kan svare ja på følgende :

  • Har godt humør og er en lagspiller
  • Har god kjennskap til dataverktøy og er kvalitetsbevisst i det du foretar deg
  • Har fagbrev som billakkerer
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig
  • Har førerkort klasse B

Du vil selvsagt få jobbe med det siste innen lakkeringsteknologi, og det er fint om du både kan jobbe selvstendig og i team. Ønsker du å bidra positivt inn med din unike personlighet i et allerede godt arbeidsmiljø så vil vi gjerne høre fra deg.

Vil du vite mer om stillingen? Ta en telefon eller send sms til Tor Arne, se kontaktinformasjon. Eller du klikker på "søk stilling" så er du igang! 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 04.12.2023
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Tor Arne Ballo
Tittel: Skadeleder
Telefon: 95 15 83 21
E-post: tor.arne.ballo@moller.no

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no.

Møller Bil Skade er et eget forretningsområde i Møller Bil AS, med ansvar for all skade- og lakkvirksomhet i kjeden. Vi har i dag 15 Skadesentere i Norge, som alle er sertifiserte Skadespesialister. Skadekjeden består av vel 350 godt kvalifiserte medarbeidere, som alle er opptatt av å levere høy kvalitet og skape en god kundeopplevelse.

Møller Bil Skadesenter Romerike er et datterselskap i Møller Bil AS, og har ansvaret for all skade- og lakkvirksomhet i Oslo nord og Romerike. Selskapet er lokalisert i Leiraveien ved Lillestrøm. Skadesenteret er blant Norges mest moderne karosseri- og lakkverksteder. Det totalt 4.400 m² store bygget ble åpnet høsten 2013 og var det første i bransjen som er klassifisert og energimerket som passivhus. Bedriftens medarbeidere er opptatt av å levere god kvalitet og ivareta høy kundetilfredshet. Skadeverkstedet er delt opp i team med spesialkompetanse på strukturskader, aluminiumskarosserier og garantireparasjoner.