Fremtiden er her! Renault Trucks har lansert en serie helelektriske vare- og lastebiler, og selger kjøretøy opp til 50 tonn med nullutslipp drivlinje. Vår teknologi bygger på forskning og utvikling i Volvo Group de siste 20 årene, og pr. i dag produserer vi biler i industriskala i Blainville og Bourg en Bresse, Frankrike. Vi har utviklet erfaringsbaserte salgsverktøy for salg av nullutslipps kjøretøy, og i tillegg til å være ledende på produkt tilbyr vi et sterkt kommersielt tilbud med mange åpenbare fordeler for kunden.

Vi har en liten, men svært kompetent organisasjon, med mye kunnskap om kjøps- og driftsprosessen når det gjelder nullutslipp- og alternative drivlinjer. Vi vil kunne tilby den rette kandidat en helt unik innsikt og kompetanse når det gjelder dette.
Du vil også få ansvar for salg av tradisjonelle dieseldrevne lastebiler, og den rette kandidat vil kunne overta en betydelig kundeportefølje. Denne porteføljen er så unik, at vi mener dette er en mulighet av de sjeldne. Hos oss vil du dermed både få anledning til å utvikle nye kunder, og ivareta kunder som er godt etablert i Renault Trucks-familien . Samtidig som du selv utvikler deg innen spydspissen av teknologi i bransjen.

Du vil få følgende ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

 • Spesielt fokus på å gjennomføre kundemøter der nullutslipp er tema
 • Møtebooking og nysalgsbesøk hos definerte kunder i området
 • Oppfølging og ivaretakelse av etablert kundeportefølje
 • Gjennomføre planlagte markedstiltak og aktiviteter i samarbeid med avdelingen for øvrig
 • Holde deg oppdatert på produkter, systemer, støtteordninger og ny teknologi 
 • Være oppdatert på transportbransjens behov og aktuelle løsninger
 • Være oppdatert på relevante lover og forskrifter i transportbransjen som er regulert av myndighetene

Hvem er du?
Vi tror riktig kandidat har erfaring fra produkt og/eller salg innenfor bil eller lastebil med stor interesse for teknologiutvikling. Du har forståelse for transportbransjen med et ønske om å utvikle deg enda mer. Er du en salgsorientert kundemottaker eller tekniker vil vi også gjerne snakke med deg.

 • Vi leter etter en målrettet person som tar initiativ og tenker langsiktig.
 • Som person er du en utpreget relasjonsbygger med et vinnende vesen . Du er åpen, involverende og tydelig i din kommunikasjon med kundene.
 • Du er en utpreget hunter med et kommersielt mindset, som alltid er på jakt etter å finne gode og lønnsomme løsninger for våre kunder ved hjelp av Renaults produktportefølje.
 • Du skal fronte helt ny teknologi, og gode pedagogiske evner verdsettes.
 • Vi tror du vil trives med å bidra til å ta neste steg sammen med oss, i oppnåelsen av en ambisiøs målsetning med Renault Trucks i Norge. Du vil i stillingen rapportere til salgsdirektør, Renault Trucks og vil være innplassert i markedsselskapet i Volvo Norge AS.

Hvorfor komme til oss?

 • Du vil overta en betydelig og solid kundeportefølje
 • Du vil jobbe i en organisasjon der vi og Volvo deler på et solid støtteapparat. Både internt og i forhandlernettet
 • Du vil få jobbe med høyteknologiske produkter som bygger på forskning og utvikling i Volvo Group de siste 20 årene
 • Du vil få jobbe sammen med et engasjert team av kolleger som sammen med deg vil være sterkt engasjert i å øke Renault sin markedsandel i Norge
 • Du vil få være en del av det grønne skiftet ved å ta del i Renault sin satsning på elektriske kjøretøy

Nysgjerrig?
Hvis du kjenner deg igjen i noe av det nevnte, håper vi å høre fra deg. Har du spørsmål til stillingen, kan du kontakte våre rekrutteringspartnere i Orion Search for en uforpliktende prat, Kristian Knudsen eller Tanja Ek. Se kontaktinformasjon nedenfor.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Kristian Knudsen
Tittel: Daglig leder/partner
Telefon: 92 80 00 00
   
Kontakt: Tanja Ek
Tittel: Konsulent - Research & Analyse
Telefon: 98 64 86 74

Renault Trucks er en del av Volvo Group og bygger på arven fra over ett århundre med spesialkunnskap om lastebilproduksjon. Vi tilbyr transportnæringen et bredt spekter av tjenester og kjøretøy fra 2,8 til 120 tonn, i alle segmenter. Renault Trucks kjøretøyer er kjent for å være robuste og svært pålitelige, og med et lavt drivstoff-forbruk leverer kjøretøyene høy produktivitet til lave driftskostnader. Våre biler leveres med de fleste teknologier utviklet i Volvo Group, og vinner raskt høy sjåførappell.

Volvo Norge AS overtok importen av Renault Trucks i 2013 og tilbyr et landsdekkende nettverk av forhandlere og verksteder, representert på 35 lokasjoner i hele Norge. Volvo Truck Center utgjør vårt egeneide forhandlernett i Oslo, og deler av det sentrale østlandsområdet. Volvo Norge AS har ca 350 ansatte i salg, verksted og administrasjon.