Som Driftsansvarlig i Atracco Agder vil du ha det overordnede ansvaret for den daglige driften. Du sørger for at vi har riktige rutiner og bemanning. Du sørger også for at vi oppnår selskapets fastsatte mål. Du leder og coacher medarbeiderne under demonteringsprosessen, blant annet gjennom daglig ledelse, og avklarer dermed hvilke resultater vi ønsker å oppnå.

Stillingen inkluderer også noe kontakt med andre aktører i samfunnet som kommunen, myndigheter, men også mange andre samarbeidspartnere i næringen. Du er til en viss grad involvert i den daglige driften.

Personlige egenskaper og kvalifikasjoner

Du har veldig gode lederegenskaper, og det faller naturlig for deg å coache, motivere og veilede andre mot felles mål. Det er en fordel om du har en dokumentert lederutdanning, men dine egenskaper og erfaring som leder er viktigere. Som person er du løsningsorientert og forretningsorientert og drevet av å skape effektive ordninger som gir fornøyde kunder. Vi legger stor vekt på dine personlige egenskaper og evne til å fungere som en motiverende og coachende leder.

Tidligere erfaring fra bransjen er en forutsetning for å lykkes i denne rollen. Hvis du i tillegg har noe utdannet innen bilbransjen eller har erfaring innen bransjen, er det også en fordel.

Vi bryr oss om miljøet og et langsiktig bærekraftig samfunn, derfor er det ønskelig at du også verdsetter å jobbe i en bransje der vi gjennom vårt resirkuleringsarbeid bidrar til et bedre miljø og en positiv klimapåvirkning.

Vi vokser og utvider nå for fullt i det norske markedet, da Atraccos modell har vist seg å være et vinnende konsept for alle parter. Norge er ledende på sirkulær økonomi med et sterkt fokus på miljø, som vi i Atracco ønsker å være involvert i og bidra til

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: rabin.naghshi@delebil.no
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Rabin Naghshi
Telefon: 45 85 95 97

Atracco Group AB er et datterselskap av LKQ (Nasdaq) og er en av Sveriges ledende aktører innen bildemontering. Konsernet omfatter Atracco AB med datterselskaper som utfører demontering av biler, Atracco Auto AB, som utfører reparasjoner av bilskader, og Recopart AB, som leverer og utvikler IT-systemer for bildemontering, verksteder og forsikringsselskaper. Konsernet omsetter for mer enn 800 millioner svenske kroner og er mer enn 400 ansatte. I Norge holder vi til i byene Moss, Bergen og Agder.

Vi vokser og ekspanderer nå for fullt i det norske markedet, da Atraccos modell har vist seg å være et vinnende konsept for alle parter. Norge er ledende på sirkulær økonomi med et sterkt fokus på miljø, som vi i Atracco ønsker å være involvert i og bidra til.