Toyota er en av verdens sterkeste merkevarer. Regionssjef for skade og lakk i Toyota Bilia er en ledende, sentral og spennende rolle i selskapet. Du vil få det resultatansvaret for alt av skade og lakk virksomhet i selskapet p.t. 9 avdelinger. Stillingen inngår i selskapets ledergruppe, men rapporterer personalmessig til Regiondirektør for skade & lakk i Bilia Norge AS. Du vil ha et godt og utstrakt samarbeid med selskapets øvrige ledelse og tilsvarende rolle i Bilia Norge.

Vi tror du har en lidenskap for skade & lakk bransjen. Du kan også være en spennende kandidat for oss om du har solid erfaring fra annen lederrolle i servicemarkedet i bilbransjen. Du vil uansett få mange dyktige fagfolk fra skade & lakk å sparre med. 

I denne rollen må du i stor grad være synlig ute hos forhandlerne, hvor du gjennom skadesjefene hjelpe dem i å oppnå resultater. Du må like å være på farten mellom de lokasjonene du har ansvaret for. I stor grad vil det være dagsreiser, men også noen med overnatting. Særskilt gjelder dette når du besøker våre lokasjoner i Trøndelag. 

Du vil bidra til å videreutvikle skade & lakk i Toyota Bilia, med høy kvalitet og god service. Din holdning er offensiv og positiv, du ser etter mulighetene fremfor problemene, med stor grad av profesjonalitet, er du alltid klar for å gjøre det lille ekstra for at dine medarbeidere skal lykkes. For oss er lagånd, engasjement og utvikling viktige verdier, og vi vil at du kan identifisere deg med disse.

Kanskje bor du i Drammen, Tønsberg, Sandefjord, Larvik, Porsgrunn eller Notodden?

Som Regionssjef for Toyota Bilia Skade & Lakk vil dine oppgaver og ansvar være:

 • Daglig ledelse og oppfølgning av alle Skade & Lakk avdelinger i Toyota Bilia AS i Vestfold, Telemark og Trøndelag
 • Personalansvar for alle skadesjefer
 • Måloppfyllelse av alle skade & lakk avdelinger, utarbeide analyser og handlingsplaner for alle avdelinger
 • Skape gode resultater sammen med teamet
 • Tett samarbeid med importøren ift. Kompetansekrav for Skade & Lakk
 • Ansvar for at vi oppnår høy kundetilfredshet og kvalitet på utført arbeid
 • Du inngår i selskapets ledergruppe

Kvalifikasjoner og egenskaper:

 • Erfaring fra drift av store skade- og lakkavdelinger, eller andre lederroller innen bilbransjens servicemarked
 • Erfaring med personalansvar er nødvendig i et omfang som gjør at du står helt trygt og støtt i din ledergjerning 
 • Analytisk, strukturert og resultatorientert
 • Gode lederegenskaper, og kunne fremstå som aktiv, involverende, inspirerende og ansvarlig rollemodell for dine medarbeidere
 • Har en motiverende lederstil med fokus på resultater og å gjøre våre kunder og medarbeidere fornøyd
 • Er inkluderende og har gode kommunikasjonsevner
 • Liker å jobbe selvstendig, systematisk og målrettet
 • Liker utfordringer og å utvikle nye løsninger mot morgendagens krav (sikre bilskadereparasjoner og Smart Repair-konsepter)
 • Erfaring med kontraktsforhandlinger mot forsikringsselskap eller andre større aktører
 • Gjerne ha høyere utdanning, men lang erfaring kan kompensere for dette

Hvorfor jobbe i Toyota Bilia AS:

 • Vi kan tilby interessante og varierte arbeidsoppgaver i et hektisk og hyggelig miljø
 • Vi kan tilby gode utviklingsmuligheter i en av Norges mest profesjonelle bilorganisasjoner, bl.a. gjennom Bilia Academy’s lederutviklingsprogrammer
 • Det tilbys konkurransedyktige betingelser, firmabil og gode forsikrings- og pensjonsordninger

Mangfold er viktig for oss i ToyotaBilia, og vi ser frem til å motta søknader fra både kvinner og menn med relevant kompetanse og erfaring.

Arbeidsted Tønsberg. Det vil også være mulig å ha kontorplass i Porsgrunn, eller ved andre av våre lokasjoner i Vestfold og Telemark.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Jim Carlsen
Tittel: Rekrutteringspartner/hodejeger
Telefon: 93 41 00 00 

Bilia i Norge er en del av Bilia-konsernet som er børsnotert i Stockholm. Vi er en av Europas største bilkjeder og finnes også i Sverige, Belgia og Luxemburg. I Norge tilbyr vi bilsalg, finansiering, verkstedtjenester samt tilbehørs- og reservedelssalg for BMW, Mini, XPENG, Jaguar, Land Rover, Morgan, Volvo, Toyota og Lexus. Vi har 46 lokasjoner i Oslo, Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland, Telemark, Vestfold og Trøndelag. Vår visjon er at Bilia skal være bransjens beste servicebedrift, og vi har ca. 1.300 medarbeidere som hver dag etterstreber å skape en positiv opplevelse for alle som er i kontakt med oss.

Toyota Bilia AS er et datterselskap av Bilia Personbil AS og har tilsammen 13 avdelinger i Trøndelag og Vestfold. Vi har ca. 380 ansatte og en omsetning på ca.2,5 mrd kroner i året. Vi selger ca. 7.000 biler i året. Toyota er verdens største bilprodusent, og et ledende verdensomspennende konsern. Toyota jobber med innovative løsninger med vekt på miljø og mennesker. Toyotas modeller er verdenskjente for sin sikkerhet og for sin pålitelighet. Vårt sterkeste konkurransefortrinn er fornøyde kunder og god service. Da er det svært viktig at våre medarbeidere har riktig kompetanse og er engasjerte i arbeidet sitt.