Vi ser etter en lærling som er interessert i bil og mennesker og som vil være en del av et fantastisk team. Du liker varierte dager, er en lagspiller og ikke minst er du nøyaktig og pliktoppfyllende. Du jobber godt i team med de andre på verkstedet og sammen skaper dere en fantastisk arbeidsplass, et godt rykte og får gode tilbakemeldinger fra kundene våre.

Om deg og din motivasjon

Bilmekanikerfaget forutsetter at du synes at bil er spennende, at det er gøy med teknikk, og dagens biler krever også at du har sterk interesse for elektronikk og feilsøking. 

Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka og arbeidsmiljøet. Velkommen til  Servicemarkedet hos Møller Bil Asker og Bærum! Vi håper å høre fra akkurat deg!

Vi søker deg som er en serviceinnstilt person som:

  • Er bevisst på å holde et høyt kvalitetsnivå
  • Har god ordenssans og kan jobbe effektivt og systematisk
  • Er målrettet og liker at det stilles krav
  • Har evne og vilje til å yte "det lille ekstra" og er pliktoppfyllende

Vi tilbyr en spennende og utfordrende læreplass:

  • I et svært godt og trivelig arbeidsmiljø og med egen fadder
  • Kurs og opplæring på Norges beste lærlingeskole - Møller Bilskolen - for lærlinger
  • Med dyktige kollegaer og gode muligheter for videreutvikling
  • Får jobbe på egen bukk og eget verktøyskap
  • Med noen av markedets mest spennende produkter
  • I et meget seriøst og stabilt konsern som investerer i og for fremtiden

Liker du å jobbe med både praksis og teori og synes det er gøy med biler, motor, elektro, mekanikk eller data – da kan vi hjelpe deg slik at dine interesser blir din utdannelse. Du får en trygg og variert jobb, med gode karrieremuligheter gjennom et stort tilbud av intern kursing. Gjennom Møller Bil og vår egen Møller Bilskolen for lærlinger er du sikret å jobbe med den nyeste teknologien og utstyr som brukes for å vedlikeholde og diagnostisere noen av verdens mest kjente bilmerker; Volkswagen, Nyttekjøretøy, Audi, Skoda, SEAT og CUPRA. Alle våre merker er teknisk ledende på områder som sikkerhet og miljø. 

Vi er veldig opptatt av godt arbeidsmiljø og oppfordrer både gutter og jenter til å søke! Vil du vite mer så ta en telefon eller send sms til Alf, se kontaktinformasjon.

I 2023 ble Møller Mobility Group igjen rangert på Topp-listen over landets mest attraktive arbeidsplasser. Vi vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møllers familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

https://www.youtube.com/watch?v=KCjVCobxKmw

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 15.04.2024
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Alf Landstad
Tittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 95 77 25 42

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Asker og Bærum er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Vest AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Audi og Volkswagen personbiler og nyttekjøretøy består virksomheten av bruktbilomsetning, autorisert verksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 135 medarbeidere og forventer en omsetning på ca 1,4 milliard kroner i 2024. Møller Bil Asker og Bærum holder til på Billingstadsletta 2, 1396 Billingstad.