Vi går en svært spennende tid i møte i takt med den teknologiske utviklingen i bilbransjen.

Motor Gruppen skal lansere nye spennende elektriske bilmodeller fra sine leverandører, og har i tillegg en betydelig portefølje av biler som skal følges opp.

Hovedoppgaver

Vi søker etter en engasjert og dyktig garantimedarbeider til Serviceavdelingen, med solid og relevant erfaring, engasjement og forbrukerteknisk kompetanse, for å sørge for en riktig og korrekt håndtering av garanti, reklamasjon og goodwillsaker. Du er god relasjonsbygger, nøyaktig og kompetent i Office. Du får en selvstendig stilling med ansvar og myndighet til å fatte avgjørelser innenfor de rammer gitt av selskapet og våre leverandører samt jobbe tett med kompetente kollegaer i et garantiteam. Kunnskap, og eller arbeidserfaring med garantiarbeid og bilteknisk kompetanse vil være en fordel.

Stillingen rapporter til Garantisjef i Motor Gruppen Import AS.

Ønskede kvalifikasjoner

 • Erfaring og bakgrunn fra servicemarked eller tilsvarende arbeid
 • Gode kunnskaper i Office/ digitale systemer
 • Bilteknisk utdannelse og god økonomi- og systemforståelse (manglende utdannelse kan kompenseres med relevant erfaring)
 • Relasjonsskapende, gode samarbeidsevner, engasjement og initiativ som trives med høyt tempo
 • Gode norsk og engelsk kunnskaper

Vi forutsetter at vår nye Garantibehandler kan identifisere seg med våre kjerneverdier

 • Respekt
 • Omtanke
 • Initiativ

Vi kan tilby:

 • Konkurransedyktige betingelser og utviklingsmuligheter
 • Hyggelige kollegaer og et inspirerende arbeidsmiljø i Knud Schartums gate 7, Drammen.
 • Bli en del av et fremtidsrettet og kundefokusert bilkonsern hvor vi jobber målrettet hver dag for å realisere vår visjon: «Vi skal være ledende på løsninger som skaper gode kundeopplevelser»

Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 12.04.2024
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Erling Moen
Tittel: Garantisjef
Telefon: 90 94 75 15
E-post: erling.moen@motorgruppen.no

Motor Gruppen består i dag av importselskaper for Mitsubishi, Renault, Dacia og Hongqi samt bilforhandlerkjeden Motor Forum, totalt 19 bilforhandlere/ verksteder fra Kristiansand i sør til Ålesund i nord. Motor Gruppen har rundt 450 ansatte og hadde en omsetning på 3,0 MRD i 2023.

Servicemarked er organisert som en fellesfunksjon i Motor Gruppen Import AS med 13 ansatte med ansvar for trening, teknisk support, garanti og administrasjon av kundebasen for alle Motor Gruppens merker/agenturer. Vi holder til i lyse og trivelige lokaler i Knud Schartums gate 7 i Drammen, samlokalisert med Motor Data AS og Motor Part AS. 

Motor Gruppen er i en utviklingsfase med nye agenturer fra leverandører som satser sterkt på elektriske biler. Servicemarked har en viktig rolle for å bidra til optimal drift og utvikling kombinert med det teknologiske skiftet.