Brenn du for bilfaget og legger din stoltheit i at kvar einaste kunde skal bli fornøgd? Då er du den rette for oss! Vi ser for oss at du er ein fagleg dyktig mekanikar som set kunden først, og som alltid legg stoltheit i arbeidet ditt. Opplæring i merkevara Volvo og tilhøyrande konsept vil bli gjeve gjennom intern kursing og fadderordning.

Du har stor interesse for bilar og gjerne erfaring med fleire ulike bilmerke. Du arbeider godt sjølvstendig, men du trivast også som del av eit team med dyktige kollegaer.

Vår nye bilmekanikar må kjenne seg igjen i våre verdiar – entusiastisk, ærleg og ansvarleg.

Arbeidsoppgåver:

Hos Frydenbø Bil vil du utføre service, reparasjonar, PKK, diagnose, feilsøking og ha direkte kontakt med kundar via egen kundebase. Du får sette opp prisforespørslar, ta imot bestillingar og utføre alt arbeid på bilar. Du vil få jobbe med alle våre merker og du vil få topp moderne arbeidsverktøy.  

Ynskte kvalifikasjonar og eigenskapar:

Du har fagbrev for lette køyretøy eller tilsvarande fagbrev/utdanning. Du er gjerne PKK-kontrollør, om ikkje tilbyr vi utdanning til dette. Du må trivast i ein arbeidssituasjon der kundekontakt og verkstedarbeid går hånd i hånd. Du stiller høge krav til deg sjølv, og trivast i et resultatorientert og tidvis hektisk arbeidsmiljø. Effektivitet og nøyaktigheit er viktig for kundane våre – og for deg. Vi ser etter deg som er initiativrik, utviklingsorientert, har gode kommunikasjonsevner og er ein ekte lagspiller. Du må ha førarkort klasse B, og ha gode norskkunnskapar både munnleg og skriftleg.

Noko av det vi kan tilby deg er:  

  • Moderne utstyr og arbeidsmetodikk, i lokalar som er tilpassa en framtidsretta arbeidskvardag på bilverkstad.
  • Fokus på fagleg utvikling  
  • Positivt og teamfokusert arbeidsmiljø, i ein solid bedrift og som del av eit stort konsern
  • Konkurransedyktige betingelsar
  • Gode forsikringsordningar inkludert helseforsikring
  • Sponsa treningsavgift og rabatt på ulike treningssenter  

Tilgang til:

  •   Leilegheit/hytte på Geilo og Maurseth  
  •   Leilegheit på Mallorca

Arbeissted: Førde

Høyrast dette ut som noko for deg? Då vil vi gjerne høyre frå deg!

Har du spørsmål til stillinga, ta kontakt med servicemarkedssjef Stig Øvrebø eller daglig leder Geir Farsund, se kontaktinformasjon.

Søknader blir fortløpande behandla.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 12.04.2024
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Stig Arvid Øvrebø
Tittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 97 05 96 61
E-post: sao@frydenbo.no
   
Kontakt: Geir Farsund
Tittel: Daglig leder
Telefon: 909 93 446
E-post: gf@frydenbo.no

Frydenbø Group er et familieeid konsern med hovedkontor på Damsgård i Bergen. Konsernet er en betydelig aktør innen forretningsområdene; Bil, Industri, Eiendom og Marine. I 2019 ble NXT etablert som den femte enheten. Frydenbø Group har totalt rundt 900 medarbeidere og omsatte i 2022 for over 4 mrd. kr. Frydenbø Groups kjerneverdier: entusiastisk, ærlig og ansvarlig. Visjon: "Skape verdier gjennom kvalitet og service i verdensklasse". Felles strategiske fokusområder: Team, Kundereise og Bærekraft.

Frydenbø Bil er et av Vestlandets raskest voksende konsern og er bilforhandler av Volvo, BYD, Maxus, Audi, Skoda og Volkswagen. Vi driver Polestar Space og Lotus butikk i Bergen. I tillegg er vi deleier i bruktbilkjeden MyCar. Konsernet hadde en omsetning på NOK 3,2 mrd. i 2022.

I 2022 kjøpte Frydenbø Bil Berge&Co, og Møller Bil Ålesund og Molde i 2023. Frydenbø Bil har nå bilforretninger i Mandal, Kristiansand, Bergen, Førde, Sogndal, Sandane, Stryn, Ørsta, Ålesund og Molde, samt merkeverksted i Måløy og Høyland. Vi er totalt 430 ansatte.