Ditt hovedansvarsområde vil være å skaffe ny forretning innen Bilfinansiering og Forsikring, primært rettet mot forhandlerleddet.

Om deg

Du har en enestående evne til å bygge relasjoner. Din arbeidsstil er preget av høyt tempo, og du brenner for å lykkes innen salg.  Du har erfaring fra bilfinansiering, forsikring og/eller salg av kapitalvarer, og er en erfaren kremmer som vet at struktur og høy aktivitet fører til gode resultater. 

Du er selvgående og initiativrik, men preges også av en sterk lagfølelse.

Du kan vise til dokumenterbare resultater og vil bli savnet der du er i dag.

Vi tror du har utdannelse på bachelornivå, men relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.

Om jobben

Ditt ansvarsområde vil innbefatte å inngå avtaler med forhandlere, bygge relasjoner med daglig leder og bilselgere, drive opplæring av våre systemer og produkter hos forhandler. God systemforståelse er nødvendig for å lykkes.

Vi gir deg en spennende, hektisk og morsom arbeidsdag i et kompetent og hyggelig arbeidsmiljø i sterk utvikling.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, med særlig god pensjonsordning (7%) og gode forsikringsordninger, samt firmahytter og aksjespareordning.

Stor grad av reisevirksomhet må påregnes og som KAM trenger du førerkort samt tilgang til egen bil.

Stillingen rapporterer til Salgsdirektør Bil og Fritid og medfører stor kontaktflate internt – både i bank og forsikring.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 14. juni 2019
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Ole-Kristian Tronbøl
Tittel: Leder
Telefon: (+47) 951 21 217
E-post: ole-kristian.tronbol@gjensidige.no

Gjensidige er et ledende nordisk forsikringsselskap som er et av de største selskapene på Oslo Børs med om lag 4000 medarbeidere i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I Norge tilbyr vi også pensjon, sparing, bank og eiendomsmegling. Hos oss kan du være med på å sikre flere liv, mere helse og større verdier enn hos noen andre forsikringsselskaper i landet.