Bertel O. Steen Trondheim utvider med Opel, i den sammenheng må vi styrke og utvide vårt team.

Vi søker deg som har en utpreget serviceinnstilling og som trives med en aktiv hverdag. Arbeidsdagen din vil preges av varierte arbeidsoppgaver der du kommer til å være ett av Bertel O. Steen Trondheim sitt sentrale punkt og ansikt utad mot kundene og bindeledd mot våre mekanikere og teknikere på KIA og Opel.

Arbeidsoppgaver:
Du gjør alt for å skape god kundeservice og har alltid et smil på lur. Arbeidsdagene vil være varierte og oppgavene vil i hovedsak veksle mellom kundebehandling og ansvaret for egen gruppe på verkstedet. Vi setter pris på din bil- og teknologi-interesse, men legger i tillegg stor vekt på dine personlige egenskaper. Sammen med din gode tekniske forståelse er du hyggelig, pålitelig, har høy arbeidskapasitet og brenner for å skape gode opplevelser for kundene. 

For å lykkes som kunderådgiver hos Bertel O. Steen Trondheim må du like å ha ett sterkt fokus på kundeservice, da du er kjernen til å løse kundens utfordringer, spørsmål og behov. Som person er du meget ansvarsfull og du kommer til å dra nytte av dine gode samarbeidsevner, da du vil jobbe tett sammen med dine kollegaer for å løse kundenes behov og utfordringer.

Sammen skal vi skape fornøyde og lojale kunder gjennom gode opplevelser som overgår forventningene. Du vil være en del av salgsteamet på ettermarkedet. Sentralt står også god dialog med potensielle kunder. Om du ser for deg en god opplevelse du har hatt med en resepsjonist i ett hotell så er dette noe vi ser etter. Høflig, blid og oppriktig interessert i å overgå alle forventninger med et smil.

Kvalifikasjoner:

 • Bilteknisk forståelse
 • Kan bruke PC som arbeidsverktøy
 • Behersker norsk skriftlig og muntlig

Egenskaper:

 • Resultatorientert og fremoverlent
 • Blir sett på som en engasjert og god kollega
 • Ser hva som skal gjøres og tar i et tak uoppfordret
 • Vet at fornøyde kunder er det vi lever av

Vi tilbyr:

 • 20 topp motiverte og kunnskapsrike spillere på laget
 • Godt arbeidsmiljø der vi ser frem til å komme på jobb og møte kollegaer
 • Pensjons- og forsikringsordninger, herunder helseforsikring
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Gode personalkjøpsordninger

For spørsmål om stillingen, se kontaktinformasjon.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 10.12.2019
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Ståle Elshaug
Tittel: Ettermarkedssjef
Telefon: 905 29 272

Vår visjon er å være Norges beste bilhus. Det skal vi klare gjennom å være «best på». For oss betyr «best på» et felles tankesett som inspirerer og motiverer til å strekke seg litt lenger, både for kollegaer, kunder og andre relasjoner.

Bertel O. Steen AS importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Setra og Fuso til Norge. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede. Konsernet er også en stor aktør innen bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet.

Bertel O. Steen ønsker å ta en ledende rolle i den store transformasjonen som bilbransjen er inne i, og å bidra til utviklingen av morgendagens mobilitetsløsninger.

Selskapet har ca. 2 600 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.