Garantisjef Volvo Car Norway AS

Volvo Car Norway AS er inne i en spennende vekstfase med stor oppmerksomhet fra markedet. Vi jobber hver dag sammen med vårt forhandlerapparat med å nå våre mål, både innenfor salg, kundetilfredshet og service.

Volvo Car Norway AS Servicemarkedet jobber med kontinuerlig utvikling av forhandlernes verkstedsdrift med fokus på at bileierskapet skal være så enkelt som mulig. Garantiansvarlig har en viktig rolle for å sikre at Volvo hele tiden har kunde-/forhandlervennlige konsepter/rutiner. Volvo har i de senere årene utviklet bransjens beste garantirutiner.

Jobben og oppdraget:

Du vil jobbe tett sammen med Direktør Servicemarked, det norske servicemarkedet, verkstedsutvikling, nordisk garantiorganisasjon og forhandlerapparatet i Norge. Hovedansvaret er å sikre kvaliteten på garantihåndteringen er i henhold til gjeldende rutiner samt utvikle disse til å være helt i ledelsen med fokus på kundetilfredshet. Vi ser også for oss en fremtid hvor garantihåndteringen integreres ytterligere og videreutvikles sammen med vårt moderne verkstedsdriftskonsept (Volvo Personal Service).

Som ansvarlig for gjennomføring og videreutvikling av garantier vil du få inngående kunnskaper om det vårt banebrytende og moderne verkstedsdrifts konsept. Utover det vil du også videreutvikle relasjonsbyggende kunnskaper og implementerings erfaring.

Hvem er du?

Du må ha inngående kunnskap om garanti, Forbrukerkjøpslov og verkstedsdrift. Gode kunnskaper i presentasjonsteknikk og være pedagogisk i fremgangsmåte. Du må være kunde og løsningsorientert, målrettet og god til å kommunisere med mennesker på flere nivåer (kunder, ledelse og de “vanlig ansatte”).  Det er ønskelig at du har bakgrunn som mekaniker, formann og/eller verkstedsleder.

Hva tilbyr vi?

Vi tilbyr en spennende og selvstendig rolle med gode muligehter for utvikling. Dine omlag 40 nye kollegaer ser frem til å inkludere deg i vårt rause arbeidsmiljø og flotte lokaler på Fornebu.

Ønsker du vite mer eller søke på rollen?

For spørsmål om stillingen, se kontaktinformasjon.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 15.12.2019
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Sten Engebretsen
Tittel: Direktør for Servicemarked
Telefon: 911 15 330