Om stillingen:
Dette er en spennende mulighet for en erfaren og initiativrik selger til å delta i vårt kunnskapsrike Saint-Gobain Autover team. Som selger vil du være vital i å lytte til våre kunder, presentere oss og våre kvalitetsprodukter i markedet og bidra til å gjøre Saint-Gobain Autover til en ledende leverandør og samarbeidspartner. I tett samarbeid med hele teamet, vil du arbeide analytisk og operativt og ha ansvar for egne kunder. Vi søker deg som kan vise til gode resultater i tilsvarende roller og som kan jobbe systematisk, effektivt, nøyaktig og med fokus på kompetanseoverføring. Du har høy arbeidsmoral og skaper gjensidig nyttige og langsiktige samarbeidsforhold med eksisterende og potensielle kunder og partnere.

Sentral arbeidsoppgaver:

  • Strukturert salgsplanlegging med salgs- og oppfølgingsansvar
  • Gjennomføre salgs- & markedsaktiviteter i henhold til planer
  • Aktiv kundebearbeiding gjennom oppsøkende salg og kundebesøk
  • Avtale lojalitetsprogram, utarbeide tilbud og inngå kontrakter
  • Opplæring innen produkt og bestillingsrutiner
  • Bidra til implementering / oppdatering av salgsverktøy 
  • Ettersalgsoppgaver
  • Rapportering kunder / kundegrupperinger
  • Andre oppgaver og prosjekter ut i fra selskapets behov 

Kvalifikasjoner og egenskaper: 
Du bør ha solid salgserfaring og gjerne utdannelse innen salg / markedsføring / prosjekt, førerkort samt gode kunnskaper i bruk av data som arbeidsverktøy (Microsoft Office, CRM verktøy etc.). Kunnskap fra bilbransjen / teknisk salg er en fordel men ikke en forutsetning. Du lærer raskt og ønsker å være oppdatert på markedet og selskapets produkter og løsninger, og du evner å videreformidle kunnskap på en entusiastisk måte. Du har høy integritet og er fleksibel, robust, lojal og ikke redd for nye utfordringer. Som person er du initiativrik, resultatorientert, serviceinnstilt, teknisk anlagt og har lett for å samarbeide og skape nye relasjoner. Det må påregnes utstrakt reisevirksomhet. Vi tilbyr spennende oppgaver, opplæring, engasjerte kolleger, godt arbeidsmiljø, firmabil samt lønn og bonus etter avtale.

Er du den vi leter etter?
Først og fremst ønsker vi alltid å rekruttere talentfulle kolleger som tilpasser seg våre verdier og arbeidsmetoder på en god måte. Vi samarbeider, innoverer, er smidige, opptrer med gründerånd og er nær kundene våre. Høres dette ut som deg?

For å trives i rollen er det nødvendig å forstå, forutse og oppfylle de grunnleggende behovene til både interne og eksterne kunder. Det forventes at du kan kommunisere på forskjellige nivåer i organisasjonen og involverer deg raskt og overbevisende innen våre ulike forretningsområder.

For spørsmål om stillingen, se kontaktinformasjon. Send din søknad så snart som mulig.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: heidi.aagaard@saint-gobain.com
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Heidi Aagaard
Tittel: Daglig leder
Telefon: 932 94 377
E-post: heidi.aagaard@saint-gobain.com

Saint-Gobain konsernet er en av verdens største selskaper med virksomhet i 68 land og mer enn 180 000 ansatte. Saint-Gobain designer, produserer og distribuerer materiell og løsninger innen byggevarer, transport, infrastruktur og i en rekke industrielle applikasjoner. Saint-Gobain er en av verdens største produsenter av bilglass, tilbehør og verktøy, og med vår ledende merkevare Sekurit bilglass bidrar vi til at sjåfører og deres passasjerer skal få en fantastisk kjøreopplevelse. Sekurit’s innovative glassløsninger er utarbeidet i samarbeid med bilprodusentene, og i dag har annenhver bil i Europe Sekurit kvalitetsglass fra Saint-Gobain.

Saint-Gobain Autover distribuerer originale Sekurit bilglass, tilbehør og verktøy til ettermarkedet, og i Norge leverer vi et bredt kvalitetssortiment med kort leveringstid og meget høy service til utvalgte verksteder og bilglass eksperter over hele landet. Vi er et godt sammensveiset team på 16 ansatte som fokuserer på kvalitet, sikkerhet, innovasjon, effektivitet, miljøet og tett samarbeid med våre kunder og partnere. For å styrke vår kundeorientering og bidra til vekst og utvikling søker vi nå etter en serviceinnstilt og resultatorientert selger.