Bertel O. Steen Larvik forhandler personbiler og nyttekjøretøy fra anlegget vårt på Øya i Larvik. Her utføres også service og reparasjoner, og vi har daglig mye kundekontakt. Hos oss jobber du med et av bransjens mest spennende merkevarer. Bilbransjen er i store og spennende endringer. Vi kan eie bil, leie bil, eller dele bil. Vi kan kjøre elektrisk, plug-in eller bensin/diesel. Bilen er i ferd med å kobles til nettet og bli selvkjørende. Vi vil finne nye måter å fylle vårt mobilitetsbehov på i tiden som kommer. Bertel O. Steen skal være med på å forme denne fremtiden, og som Peugeot selger vil du være i førersetet!

Arbeidsoppgaver:
Som en del av salgsteamet bidrar du til at vi når våre salgsmål på bil, finansiering, forsikring og andre tjenester knyttet til kundens bilhold. Sammen med kundeansvarlige på verkstedet er det din oppgave å skape fornøyde og lojale kunder gjennom gode opplevelser som overgår forventningene. Sentralt står også aktiviteter for å promotere våre biler og dialog med potensielle kunder. Du bidrar der det trengs i hektiske perioder og blir sett på som en engasjert kollega. Stillingen rapporterer til salgssjef.

Kvalifikasjoner:

 • Erfaring med salg (ikke nødvendigvis bil) med dokumenterte resultater
 • Utdanning innen salg, markedsføring og/eller økonomi. Relevant erfaring kan kompensere
 • Erfaring fra bilbransjen teller positivt
 • Kan bruke PC som arbeidsverktøy

Egenskaper:

 • Du er resultatorientert og fremtidsrettet
 • Du jobber godt i team, med kollegaer og kunder
 • Du har smittende humør og trives med å møte forskjellige mennesker
 • Du har en strukturert tilnærming til salg men behersker også å gripe muligheter som dukker opp
 • Du liker å jobbe proaktivt både mtp. telefonen men også aktiviteter ute av huset.
 • Du er ambisiøs og vil være en del av vinnerlaget

Vi tilbyr:

 • Topp motiverte og kunnskapsrike spillere på laget ditt med Passion for Peugeot!
 • Godt arbeidsmiljø der vi ser frem til å komme på jobb og møte kollegaer
 • Bilpoolordning
 • Konkurransedyktige betingelser

I Bertel O. Steen har vi satt oss en ambisiøs visjon – «Sammen former vi fremtiden». Det skal vi gjøre ved å ha de mest fornøyde medarbeiderne, de mest fornøyde kundene og forhandlerne, maksimere vårt potensial til våre merker, og ha fornøyde eiere.

Vi ser etter deg som vil være en rollemodell for vår visjon og verdiene våre som er «Vi utfordrer», «Vi bryr oss» og «Vi presterer».

For spørsmål om stillingen, se kontaktinformasjon.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 27.03.2020
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Paul Bergh
Tittel: Daglig leder
Telefon: 922 44 330

Bertel O. Steen AS importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Setra og Fuso til Norge. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede. Konsernet er også en stor aktør innen bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet.

I Bertel O. Steen har vi satt oss en ambisiøs visjon – «Sammen former vi fremtiden». Vårt formål er å gjøre mobilitetshverdagen for våre kunder bekymringsløs. Vi jobber hele tiden for å utfordre det etablerte, utvikle oss og tjenestene våre til kundens beste. Vi bryr oss om hver eneste kunde, om samfunnet og om hverandre. Alt handler om det beste lagspillet. I Bertel O. Steen er vi stolte av jobben vår. Vi er sannferdige og til å stole på. Vi gir oss ikke før kunden er fornøyd og resultatet er av høyest mulig kvalitet.

Selskapet har ca. 2 500 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.