Vi søker en kundeorientert, ambisiøs og målrettet daglig leder som skal lede og videreutvikle den daglige driften av vårt sentrallager for deler og tilbehør på Lillestrøm. Vi er 115 ansatte som i 2019 håndterte en vareflyt med 3,2 millioner ordrelinjer til våre forhandlere.

Daglig leder er en del av ledergruppen i Møller Logistikk og rapporterer til Logistikkdirektør.

Hovedansvarsområder vil være:

  • Daglig ledelse og videreutvikling av et team med høye ambisjoner
  • Dyrke en kultur som får medarbeidere til å trives og yte sitt beste og skaper fornøyde kunder
  • Overordnet ansvar for gjennomføring av strategier og handlingsplaner for dele- og tilbehørslogistikken i verdikjeden fra leverandør til forhandler
  • Lede i henhold til Møller Mobiliy Group sine grunnverdier og ledelsesprinsipper, og følge opp gjeldende regler- og mål for HMS- og miljøpolitikk
  • Ivareta og utvikle driften av sentrallageret i henhold til Møller Mobility Group og fabrikkenes krav- og forventninger

Vår nye daglig leder har bred ledererfaring, god økonomisk forståelse, inngående kunnskap om verdikjeden i bransjen og er dyktig i utvikling av både folk og forretning.

For ytterligere informasjon om stillingen se kontaktinformasjon.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest, søknader vurderes fortløpende
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Arne Lorvik
Tittel: Logistikkdirektør
Telefon: 908 48 424

Møller Mobility Group er et familieeid selskap og en ledende aktør i nordisk bilbransje. Selskapet er engasjert innen import, forhandlervirksomhet og finansiering i Norge, Sverige og Baltikum. For nærmere informasjon, se www.moller.no.

Harald A. Møller AS er Norges største bilimportør og importerer Volkswagen, Audi, Skoda og SEAT. Selskapet har 400 medarbeidere. Omsetningen i 2019 var på over 15 mrd. kroner, og vi solgte 44 500 nye personbiler og nyttekjøretøy.

Møller Logistikk har ansvar for innkjøp og logistikk av reservedeler for våre bilmerker med daglige leveranser til 120 forhandlere i Norge fra vårt sentrallager på Lillestrøm. Vi har hatt en sterk vekst de siste årene og er i dag 115 ansatte.