Vi søker en forhandlingsvant og forretningsorientert person til å lede det viktige samarbeidet med flere av våre importører.

Hovedoppgavene blir å nå våre salgsmål i samarbeid med importøren og stå for opplæring og styrking av fagmiljøet internt ved Birger N. Haugs avdelinger. Du vil forhandle rammebetingelser og ha løpende kontakt med importør, forberede og planlegge salgs- og markedsaktiviteter og følge opp og coache salgsledere. Du vil jobbe med lagerpolicy og kundetilfredshet, følge opp budsjett og bidra i utvikling og gjennomføring av Birger N. Haugs strategi. Stillingen rapporterer til Salgsdirektør Nybil.

Rett kandidat har oppnådd gode kommersielle resultater som bindeledd mellom importør/leverandør og operativ salgsorganisasjon. Du er en erfaren forhandler, trigges av å nå dine mål, og har oppnådd solide resultater gjennom andre.

Bakgrunn fra bilbransjen er relevant, som merkeleder, daglig leder hos forhandler, regionsjef eller lignende. Marketing-bakgrunn kan også være interessant, såfremt innretningen har vært på målbar verdiøkning. Bakgrunn fra andre bransjer med lignende verdikjede, som f eks. elektro eller teknologi, kan også være aktuelt. Som person er du real, kvalitetsbevisst og effektiv.

Vi ser frem til å høre fra deg.

Søk på stillingen ved å laste opp din CV og søknad innen 3. august 2020. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Merkes: NO-04212
Frist: 03.08.2020
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Øyvind Bakken
Firma: Mercuri Urval
Telefon: 975 59 011
   
Kontakt: Britt Røil
Firma: Mercuri Urval
Telefon: 975 59 090

Birger N. Haug ble etablert i 1947 og er Norges største Nissan- og Subaru-forhandler. Det som startet som et verksted på Bislett utviklet seg raskt. I dag er Birger N. Haug også forhandler av Hyundai, MG, Suzuki, Isuzu og Maxus og har avdelinger i Oslo, Asker, Bærum, Lillestrøm, Follo, Buskerud, Gardermoen og Røyken. Fordelt på våre avdelinger er 350 ansatte innenfor salg av nybil, bruktbil, verksted, skadeavdeling, bilutleie og klargjøring. Våre kjerneverdier har siden 1947 vært kvalitet og omtanke. Kvalitet fordi det skal være kvalitet på alt vi leverer, og aller viktigst kvalitet på det arbeidet vi utfører. Omtanke fordi vi bryr oss om miljøet, mennesker og deres utvikling. Birger N. Haug har de siste årene hatt god vekst og forventer å omsette for NOK 2,4 mrd. (7 500 biler) i 2020.