Med mer enn 70 års erfaring med å selge biler, vil du bli en del av en solid bedrift i positiv utvikling og med høye vekstambisjoner. Produktporteføljen er imponerende konkurransedyktig.

Her skal du følge opp og videreutvikle eksisterende kundeportefølje, samt jobbe proaktivt med oppsøkende salg mot nye bedriftskunder og andre potensielle businessområder blant annet på Øvre Romerike. 

Med eget salgs- og budsjettansvar, har du et sterkt ønske om å skape resultater i et miljø preget av prestasjonskultur - godt balansert med en positiv ydmykhet. Med din smittende begeistring er du en som folk liker å jobbe sammen med og som kunder liker å handle av. For deg er bilselgeryrket nesten en livsstil, og du er den som alltid følger opp og som naturlig ber om signaturen.

Du kommer helst fra bilbransjen, eller du kan vise til sterke prestasjoner gjennom tidligere beslektet B2B-salg, og du har erfaring fra anbud og oppsøkende salg.  Du har forstått at kombinasjonen struktur og målrettet arbeid er nøkkelen til suksess, og er fortrolig med bruk av IT og CRM som arbeidsverktøy.  

Vi gir deg spennende muligheter til å påvirke og videreutvikle et marked i vekst.

Spørsmål om stillingen? Se kontaktinformasjon.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Tove M. Fjellvang
Tittel: Rekrutterer ved BEVISSTE VALG
Telefon: 971 50 255

Alle henvendelser til BEVISSTE VALG behandles konfidensielt iht GDPR, om ønskelig også overfor Birger N. Haug.

Birger N. Haug er Norges største Nissan- og Subaruforhandler og ble etablert i 1947. I 2017 ble vi Hyundai-forhandler, og er nå også forhandler av Suzuki, Maxus, Isuzu og MG. Det startet som et verksted på Bislett og utviklet seg raskt. I dag har Birger N. Haug avdelinger i Oslo, Asker, Bærum, Romerike, Follo, Buskerud, Røyken, Gardermoen, Vøyenenga, samt felles skade- og lakkavdeling i Oslo. Vi er 360 ansatte innenfor salg av nybil, bruktbil, verksted, skadeavdeling, bilutleie, klargjøring og administrasjon.

Våre kjerneverdier har siden 1947 vært kvalitet og omtanke. Kvalitet fordi det skal være kvalitet på alt vi leverer, og aller viktigst kvalitet på det arbeidet vi utfører. Omtanke fordi vi bryr oss om miljøet, mennesker og deres utvikling. Vi viser interesse, har toleranse og respekt for andre – både kunder og medarbeidere. Birger N. Haug har de siste årene hatt solid vekst og forventer å omsette for over NOK 2,4 mrd. (7500 biler) i 2020.