Elektro Partner ønsker å knytte til seg en kompetent servicetekniker for å betjene våre kunder.

Arbeidet vil innebære service og vedlikehold på TEXA utstyr, som Konfort A/C maskiner og avgassutstyr. Generell feilsøking/reparasjon av utstyret.

Din erfaring:

For å komme raskt inn i arbeidet og for å kunne bidra til utviklingen av selskapet så er det fordelaktig om du har erfaring med tilsvarende jobb, men det er ikke noe krav. Vi ser etter deg som har teknisk utdannelse eller tilsvarende kompetanse. Du må beherske norsk og engelsk godt, både muntlig og skriftlig.

Erfaring fra service ute hos kunder er en fordel og kunnskap om hydraulikk og mekanikk er et krav i jobben. Kunnskap om sterkstrøm/svakstrøm er ønskelig.

Gode datakunnskaper er en nødvendighet siden PC og telefon er viktige verktøy i arbeidsdagen. Vi ønsker at du har god kjennskap til Excel, Outlook og Word.

Førerkort B.

Dine personlige egenskaper:

Du må være nøyaktig og strukturert, og samtidig ha evne til å være effektiv og følge oppsatte tidsplaner. Stillingen innebærer mye kundekontakt, derfor er det viktig at du er serviceinnstilt, løsningsorientert og forstår kundens behov. Du er en selvgående person som kan ta egne beslutninger, filtrere informasjon og prioritere riktige oppgaver. Denne stilling medfører en del reisevirksomhet.

Vi tilbyr:

  • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsvilkår
  • Stilling med svært varierende arbeidsoppgaver i et uformelt og profesjonelt miljø
  • Servicebil

Føler du at det er deg vi søker etter? Da vil vi høre fra nettopp deg!

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: ofh@elektropartner.dk
Frist: 23.10.2020
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Ole Fredrik Havaska
Telefon: 918 45 941
E-post: ofh@elektropartner.dk

Søknader behandles fortløpende.

Elektro Partner AS har vært leverandør av verkstedutstyr til bilbransjen i mer enn 30 år. Der vi har levert Autodata bilteknisk informasjon. Vi har hele varespektret fra TEXA som leverer diagnose løsninger, A/C maskiner, avgassutstyr, kalibrering av førerassistanse.

Elektro Partner har Nordens største biltekniske supportsenter. Vi har tre avdelinger, Danmark hovedkontor, Sverige og Lierstranda hvor den norske avdelingen er lokalisert. Totalt er vi 47 ansatte med 7 personer i den norske avdelingen.