Vi ønsker en resultatorientert og operativ leder med evne til å begeistre samt skape entusiasme og gode relasjoner til så vel ansatte som kunder. Du bør ha erfaring fra salg og ledelse, men bør også trigges av å levere høy service til kunder på servicemarkedet.

Vi er i en bransje i rivende utvikling og vi søker deg som ønsker kontinuerlig forbedring og som kan se utviklingspotensialet hos dine medarbeidere.

Vår nye leder vil, foruten den daglige ledelse, delta aktivt i salg av nye og brukte biler, samt videreutvikle selskapets forretningsområder innenfor servicemarked.

Vi ønsker en "teambuilder" med handlekraft og stor arbeidskapasitet. Du bør være samarbeidsorientert og inkluderende. Høyere utdannelse samt salgserfaring innen bil, logistikk eller kapitalvaresalg er ønskelig. I tillegg bør du ha evne til å tenke analytisk og strategisk i en bransje som stadig er i endring.

Vi tilbyr en krevende og utfordrende stilling med gode personlige utviklingsmuligheter, gode forsikringsordninger og konkurransedyktige betingelser. Du får mulighet til å jobbe med noen av bransjens største merkevarer sammen med engasjerte og dyktige kollegaer.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Morten Weme
Tittel: Merkesjef
Telefon: 416 36 384

Sulland Sarpsborg forhandler Ford, BMW og Mitsubishi. Sulland Fredrikstad forhandler Ford og er samlokalisert med BMW i et moderne bilhus.

Vi er en del av Sulland Gruppen som er en av Norges aller største virksomheter innen bil. Ingen andre kan tilby det samme produktspekteret. Sulland fører over 200 forskjellige bilmodeller fra 10 forskjellige bilmerker. Flere av markedets mest populære modeller finner du i vår portefølje. Vi har nå over 1000 medarbeidere i 30 bilhus fra Fredrikstad i sør til Tromsø i nord. Konsernet er opptatt av at alle forhandlere fra Østfold til Troms tar miljøansvar, og i 2018 startet Sulland Gruppen prosess for å bli sertifisert som Miljøfyrtårn. En egen miljøansvarlig i konsernet følger opp alle selskapene i forbindelse med rapportering, revisjoner, opplæring og dokumentasjon.