Vår dyktige servicemarkedssjef i Råde har fått nye utfordringer, og vi søker hans etterfølger.

Du skal lede og utvikle avdelingen slik at vi er kundenes førstevalg på service og vedlikehold av deres bil, påbygg og utstyrspark. Vi søker deg som er innovativ, løsningsorientert og handlekraftig. Du har et brennende ønske om å videreutvikle dyktige medarbeidere til å møte dagens og morgendagens kundekrav.

Volmax tilbyr:

Du får en utfordrende og spennende lederstilling hos regionens ledende lastebilforhandler. Vi har et trivelig, uformelt og dynamisk arbeidsmiljø og et velfungerende og kompetent team. I tillegg får du mulighet til å utvikle deg som leder i et selskap med langsiktige eiere og solid økonomi.

De viktigste arbeidsoppgavene vil være:

Servicemarkedssjefen er ansvarlig for all drift og virksomhet ved eget verksted og reservedelsavdeling innenfor de rammer og arbeidsmetoder som er definert av selskapets ledelse, Volvo og de til enhver tid gjeldende myndighetskrav. Andre sentrale arbeidsoppgaver:

  • Utarbeide og gjennomføre kortsiktige og langsiktige mål og handlingsplaner.
  • Utarbeidelse og oppfølging av egne budsjett/regnskap.
  • Medarbeidersamtaler/oppfølgingssamtaler. Personalsaker inklusive lærlinger.
  • Oppfølging og rapportering av definerte nøkkeltall og annet i henhold til fastsatt plan
  • Deltagelse i prosjekter i Volmax-organisasjonen
  • Kundekontakt

Kandidaten vi ser etter:

Du bør ha høyere relevant utdannelse (teknisk/økonomisk), og gode, dokumenterbare resultater fra lederstillinger. Videre forventer vi god erfaring og/eller forståelse for produksjon og verksteddrift, samt arbeid med LEAN/kontinuerlig forbedringsarbeid som vi aktivt bruker for å optimalisere driften. Du må kunne bygge lag og utvikle en sterk prestasjonskultur med høy gjennomføringsevne og presisjon, samt identifisere deg med våre verdier som er: Service, Effektivitet, Kvalitet og Trivsel.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Svein Mathisen
Tittel: Seniorrådgiver, Personal Utvelgelse
Telefon: 918 53 539
E-post: sm@pu.no
   
Kontakt: Trond Mangård Olsen
Tittel: Seniorrådgiver, Personal Utvelgelse
Telefon: 907 62 253
E-post: tmo@pu.no

Volmax AS er en av Norges ledende forhandlere av Volvo lastebiler og Renault vare- og lastebiler over 3,5 tonn. Vi disponerer 9 anlegg, fylkene Telemark, Buskerud, Hedmark, Østfold og Vestfold. Vi har totalt 245 medarbeidere og omsetter årlig for ca. 1.1 milliard. Vår fellesadministrasjon er lokalisert til Borgeskogen i Sandefjord kommune.

Volmax Råde har 40 dyktige medarbeidere. Anlegget er veldrevet og inne i en positiv utvikling. Vi bygger nå et nytt stort verkstedbygg for å møte fremtidens krav fra våre kunder. Bygget vil stå ferdig sommeren 2021.

For mer informasjon: www.volmax.no