Bertel O. Steen Lørenskog forhandler personbiler og nyttekjøretøy fra vårt anlegg på Lørenskog. Her utføres også service og reparasjoner, og vi har daglig mye kundekontakt. Hos oss jobber du med noen av bransjens mest spennende merkevarer; Mercedes Benz, Peugeot, Citroën, Opel i tillegg til DS, Kia og smart® på personbil.

Vi søker en entusiastisk salgskonsulent til vår avdeling for Mercedes Benz nyttekjøretøy som bidrar til at vi når målene våre!

Hos vårt Proffsenter tar vi mål av oss å være markedets mest profesjonelle aktør på nyttekjøretøy og er stolte av vårt mål om å kunne hjelpe våre næringskunder med «alt». Hos Bertel O. Steen Proffsenter på Lørenskog tilbyr vi det som nok må være markedets bredeste range av nyttekjøretøy! Vi er forhandler av 4 av markedets mest populære varebilmerker, Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën og Opel samt Mercedes-Benz lastebil og buss, Setra buss, FUSO lett lastebil.

Vi har eget verksted dedikert til nyttekjøretøy og kjenner en næringsdrivendes spesielle behov. Vi har også vår egen avdeling for ombygging av biler hvor vi bygger spesialbiler til blant annet Politiet og Statens Vegvesen.

Dette er kanskje din mulighet til å skaffe deg en av bilbransjens aller kuleste salgsjobber!

Vi søker deg som vil bli eller allerede er en av Norges beste næringsselgere. Du forstår betydningen av kundeopplevelser, kravene våre profesjonelle kunder setter til oss, og du leverer på disse. Du har forståelse og interesse for utviklingen markedet viser, og de mulighetene det gir oss. Proaktivitet og driv, kombinert med solid lagspill kjennetegner deg.

Vi ønsker å høre fra deg som selger varebil i dag, og som har gode resultater å vise til. Er du en merittert personbilselger, som har ambisjoner om å videreutvikle deg, er dette kanskje muligheten til å bli en del av Norges beste varebilteam!

Arbeidsoppgaver:

Som en del av salgsteamet bidrar du til at vi når våre salgsmål på bil, finansiering, forsikring og andre tjenester knyttet til kundens bilhold. Sammen med kundeansvarlige på verkstedet er det din oppgave å skape fornøyde og lojale kunder gjennom gode opplevelser som overgår forventningene. Sentralt står også aktiviteter for å promotere våre biler og dialog med potensielle kunder. Du bidrar der det trengs i hektiske perioder og blir sett på som en engasjert kollega. Proaktivitet og driv, kombinert med solid lagspill kjennetegner deg.

Stillingen rapporterer til salgsleder Mercedes Benz varebil

Kvalifikasjoner:

 • Erfaring med salg mot næringsmarkedet (ikke nødvendigvis bil) med dokumenterte resultater
 • Utdanning innen salg, markedsføring og/eller økonomi. Relevant erfaring kan kompensere
 • Kjennskap til bransjen og bil teller positivt
 • Kan bruke PC som arbeidsverktøy

Egenskaper:

 • Resultatorientert og fremtidsrettet
 • Drives like mye av kollegaers suksess som egen
 • Jobber godt sammen med andre og skaper god stemning rundt deg
 • Trives med å møte forskjellige mennesker
 • Har en strukturert tilnærming til salg men behersker også å gripe muligheter som dukker opp
 • Vet at fornøyde kunder er det vi lever av

Vi tilbyr:

 • Topp motiverte og kunnskapsrike spillere på laget ditt
 • Godt arbeidsmiljø der vi ser frem til å komme på jobb og møte kollegaer
 • Konkurransedyktige betingelser

Vi ser etter deg som vil være en rollemodell for vår visjon og verdiene våre som er «Vi utfordrer», «Vi bryr oss» og «Vi presterer».

Spennende? Ta kontakt.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 13.12.2020
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:
Kontakt: Geir Richard Schrøder
Tittel: Leder proffsenter
Telefon: 400 45 451
E-post: grs@bos.no

Bertel O. Steen AS importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Setra og Fuso til Norge. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede. Konsernet er også en stor aktør innen bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet.

I Bertel O. Steen har vi satt oss en ambisiøs visjon – «Sammen former vi fremtiden». Vårt formål er å gjøre mobilitetshverdagen for våre kunder bekymringsløs. Vi jobber hele tiden for å utfordre det etablerte, utvikle oss og tjenestene våre til kundens beste. Vi bryr oss om hver eneste kunde, om samfunnet og om hverandre. Alt handler om det beste lagspillet. I Bertel O. Steen er vi stolte av jobben vår. Vi er sannferdige og til å stole på. Vi gir oss ikke før kunden er fornøyd og resultatet er av høyest mulig kvalitet.

Selskapet har ca. 2 500 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.