BMW-tekniker er et konsept utviklet av Bilia. Teknikerrollen vil gi medarbeider et meget variert og stimulerende arbeid, da teknikeren blant annet får ansvar for å styre sin egen produksjonsplanlegging, samt inneha kundeansvaret.

Hvis du øsnker å bli en del av Bilia-familien, få bedre innsikt i hva arbeidshverdagen din som BMW-Tekniker vil bestå av, samt bli bedre kjent med Dennis og Vegard som er BMW-Teknikere hos oss anbefaler vi deg å ta en titt her: https://www.bilia.no/jobbe-hos-bilia/bli-bmw-tekniker-hos-oss

  • Arbeidsmetoden vil gi rette vedkommende enorme muligheter for utvikling og egen ansettelsesverdi.
  • Sammen sørger vi for at du alltid er oppdatert med riktig kompetanse og kursing.
  • Du vil alltid ha tilgang til topp moderne utstyr.
  • Vi trekker alle i samme retning for å gjøre hverandre gode og nå målene vi setter oss. 

For oss er lagånd og engasjement viktige verdier, kan du kjenne deg igjen i dette, samt at du er serviceinnstilt og jobber strukturert, har du lyst og kompetanse til å fylle rollen som BMW- Tekniker, ønsker Bilia Drammen at du skal bli vår nye medarbeider.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 02.04.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Janne Lidemark
Tittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 530 24 285
E-post janne.lidemark@bilia.no

Bilia Personbil AS er en del av Bilia-konsernet, som er Nordens største bilforhandlergruppe med anlegg i Sverige, Norge, Tyskland, Belgia og Luxembourg. Bilia-konsernet er børsnotert i Stockholm. Bilia i Norge tilbyr bilsalg, finansiering, verkstedtjenester samt tilbehørs- og reservedelssalg for BMW, MINI og Volvo. Vi har 18 anlegg og er lokalisert i Oslo, Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland, Telemark og Vestfold. Gjennom datterselskapet Toyota Bilia AS med totalt åtte anlegg i Vestfold og Trøndelag, representerer vi også Toyota og Lexus.

Vår visjon er at Bilia skal være bransjens beste servicebedrift og vi har ca. 1.000 medarbeidere som hver dag etterstreber å skape en positiv opplevelse for alle som besøker Bilia.