Vi sier at "Tires Business is Peoples Business" - vil du være med å gjøre en forskjell for andre?

Å selge dekk er mye mer enn å selge sorte gummiringer. Vi selger sikkerhet, mobilitet og frihet, og vår visjon er å tilby den beste løsningen for alle våre kunder i alle våre markeder. Vi skal være kjent som den mest verdiskapende, pålitelige og respekterte samarbeidspartneren for våre forbindelser.

Vi søker derfor en initiativrik og selvstendig person til stillingen som Key Account Manager (KAM).

Som KAM hos oss skal du lede et team bestående av 4 selgere/ distriktssjefer, samt at du også vil kunne ha egen kundeportefølje. Du er ansvarlig for å utvikle teamet og enkeltindividene, samarbeide tett med vårt øvrige salgsapparat og interne beslutningstakere, forhandle større avtaler, bidra til utvikling/gjennomføring av kampanjer og andre typer markedsaktiviteter. Samtidig vil du jobbe proaktivt for å identifisere nye muligheter i regionen og etablere nye kundeforhold.

Du er positiv, fleksibel, proaktiv og evner å kommunisere bredt på alle områder i bilbransjen. Du trives godt på veien, og i møte med nye mennesker. Samtidig arbeider du strukturert og målrettet, og motiveres av varierte arbeidsdager. Videre er du omgjengelig, analytisk og driftig, du liker å være tett på kundene og setter service i fokus.

Din lederstil er tillitsbasert og inkluderende, men også tydelig. Du skal bygge det teamet kundene tenker på først når det gjelder salg av alle typer dekk vi har i vår portefølje (person-, varebil, buss, lastebil og industri).

Vi er ute etter deg som kan identifisere deg med våre verdier;

Trust, Passion to Win, For One Another, Freedom to Act

Den vi søker har gjerne høyere utdanning. Relevant ledererfaring og arbeidserfaring fra B2B salg, kundeoppfølging eller tilsvarende vektlegges. Bransjeerfaring er en fordel.

Det er ønsket at du har god kompetanse innen MS Office –pakken og er kjent med moderne CRM-system. Gode norsk- og engelskferdigheter er et krav. En del reising må påregnes i stillingen.

For tiden foregår det meste av arbeidet via virtuelle plattformer, som følge av Covid 19.

Vi tilbyr en variert og spennende rolle med gode utviklingsmuligheter i et selskap med sterk merkevare og markedsposisjon både i Norge og internasjonalt. 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Erik Eidem
Tittel: Head of Sales, Norway
Telefon: 905 06 117
   
Kontakt: Katrine Bekkevold
Tittel: Head of HR, Norway
Telefon: 465 47 248

Continental Dekk Norge AS er en del av det globale konsernet Continental AG, med over 240.000 medarbeidere i 60 land, og en omsetning på drøye 44,4 milliarder Euro i 2018. I Norden har Continental totalt ca. 800 medarbeidere fordelt på 10 selskaper innen forretningsområdene Tires, ContiTech og Automotive. Continental Dekk Norge inngår i den nordiske dekkvirksomheten (Tires). Den norske delen med Continental Dekk Norge AS og Dekkmann AS er vår største virksomhet i Norden med 375 medarbeider og ca. 1.5 milliarder NOK i samlet omsetning. Vi arbeider med kjente merkevarer som blant andre Continental, Gislaved og General Tire. Hovedkontoret er lokalisert i moderne lokaler på Helsfyr i Oslo.