imove består av grønne entreprenører, digitale do'ere og bilentusiaster som sammen utvikler fremtidens mobilitetsplattform. Vi endrer hvordan mennesker forflytter seg på ved å tilby en bærekraftig, fremtidsrettet og fleksibel abonnementstjeneste for mobilitet.

Vi vokser i rekordfart og det er viktigere enn noen gang at kundene våre opplever å bli ivaretatt av oss, derfor søker vi en løsningsorientert City Operations Manager med høy gjennomføringsevne som vil være ansvarlig for å utvikle og gjennomføre driftsfunksjonene til imove i Bergen. Du vil etablere og følge opp partnerskap for innkjøp, logistikk og service for imove sine kjøretøy, organisere lokal markedsføring og bistå i forretningsutvikling. I tillegg vil du være en viktig bidragsyter til å skalere tjenesten i din by, men også andre steder.

Hvordan vil arbeidshverdagen din se ut?

Hos oss vil du få en svært variert og spennende arbeidshverdag. Hovedansvaret ditt er å følge opp kunder og tjenesten du leverer. Konseptet og tjenesten er derimot ikke fullstendig satt hos oss enda, derfor vil en viktig del av jobben være å utvikle den. På bakgrunn av dette ser vi for at du vil være ansvarlig for følgende arbeidsoppgaver:

  • utvikle og forbedre selskapets drift og logistikk funksjon
  • skape nye innovative mobilitetsprodukter sammen med imove's forretningsutviklere
  • ansvarlig for flåtestyring og overvåkning av bilparken i Bergen
  • ansvarlig for håndtering av av imove's kjøretøy i Bergen som vil innebære salg av kundenes kjøretøy, ut-/innlevering av kjøretøy og service
  • bistå i å opprettholde høy standard på kundehenvendelser
  • bygge et lokalt imove community i din lokale by
  • bidra med å videreutvikle imove's teknologi- og dataplattform.

Hva skal til for at du skal lykkes hos oss?

For å lykkes hos oss tror vi at det er helt avgjørende at du motiveres av å utvikle den beste kundeopplevelsen for våre kunder, og at du er løsningsorientert og har en analytisk og logisk tilnærming til utfordringer du står overfor. Som person er du en do'er som elsker å gjennomføre det du holder på med raskt og effektivt. Du er flink til å prioritere flere prosjekter på en og samme tid, og kommunisere godt med forskjellige mennesketyper både norsk og engelsk. Det er en fordel om du har erfaring fra bilbransjen fra før, men det er ikke et krav. Dersom du etter å ha lest dette sitter igjen med en følelse av at "dette er meg og dette har jeg lyst til å jobbe med", ja da bør du ha gode forutsetninger for å både trives og lykkes hos oss.

Hva kan vi tilby deg?

Hos oss vil du få muligheten til å revolusjonere mobilitetsbransjen i Norge og globalt sammen med dyktige kolleger, gründere og samarbeidspartnere. Du vil få en meget spennende stilling i Norges mest spennende mobilitets-startup. Du vil få ta del i digitaliseringen av bilbransjen og tilegne deg kompetanse om å skape merverdi for kunder gjennom innovative løsninger og tjenester ved hjelp av disruptiv teknologi. Vi skal tilby det mest sømløse bilholdet i markedet, og håper du finner denne utfordringen motiverende. Vi tror at våre spennende og krevende arbeidsoppgaver vil bidra til stor personlige og faglig utvikling. Du vil bli en del av et fantastisk arbeidsmiljø der autonomi, logiske beslutninger og testing av nye ideer verdsettes. I tillegg til det som allerede er nevnt vil du få konkurransedyktige betingelser hos oss.

Høres dette spennende ut? Da håper vi du søker på stillingen.

Vi ser frem til å bli kjent med deg!

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Simen Bones
Tittel: City Operation Manager
E-post: simen@imove.no

imove er et nordisk mobilitetsselskap. Kundene abonnerer på en valgfri elbil uten bindingstid til hverdagsbruk og kan bytte når de vil. Våre kunder har i tillegg tilgang til hyttebil dersom de skal noe der elbilen ikke dekker deres behov. Livet som imove-kunde er 100% sømløst. Vi tar oss av bilen man har fra før, leverer den nye bilen hjem, og håndterer alt av service, reparasjoner, dekkskift og andre ting som skulle oppstå. Tjenesten har fri kilometer og tilbakelevering er risikofritt. I imove definerer vi rett og slett den opplevelsen kunden fortjener, deretter skrur vi sammen løsninger som den eksisterende bransjen ikke har sett lignende til.