Vi søker en ambisiøs og erfaren salgskonsulent til vår BMW-nybilavdeling, og ser etter deg som er resultatorientert med et tydelig driv og gjennomføringsevne. Du er en troverdig ambassadør for verdiene ydmykhet, respekt og ærlighet og drives av et brennende engasjement for å skape unike kundeopplevelser. Din lidenskap for kundeservice og evne til å tenke nytt gjør at du er en solid bidragsyter til vår visjon om å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå.

Som salgskonsulent hos oss får du jobbe med noen av verdens sterkeste merkevarer i et i et hyggelig miljø i topp fasiliteter.  Arbeidshverdagen består av planlegging og utføring av salgsaktiviteter mot nye og eksisterende kunder. 

Aktuelle kandidater har minimum 5 års relevant salgserfaring og kan vise til gode resultater. Videre ser vi etter en kandidat med et godt etablert nettverk i regionen, samt kjennskap til markedet. 

Har du et sterkt ønske om å lykkes, og motiveres av å bidra til unike kundeopplevelser, vil du passe godt inn hos oss! Vi mener at en kandidat med god arbeidskapasitet og gjennomføringsevne, som i tillegg er en meget god relasjonsbygger har de beste forutsetningene for å lykkes i rollen. 

I Bavaria vil du få interessante og utviklingsmuligheter i en åpen og inkluderende arbeidskultur. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og personalordninger som inkluderer demobilordning.

Arbeidssted: Bavaria Romerike AS består av to forhandlere; Bavaria Lillestrøm og Bavaria Gardermoen. Stillingen vil høre til nybilavdelingen på Gardermoen, men vil inngå i salgsteamet i Bavaria Romerike.   

Vi intervjuer kandidater fortløpende, så ikke vent med å søke på denne muligheten! 

Sertifisert som en bra arbeidsgiver

I 2020 deltok vi i medarbeiderundersøkelsen Great Place To Work; et av Norges ledende selskap på arbeidsmiljø og kulturutvikling. I undersøkelsen oppnådde vi så gode resultater at vi ble sertifisert i henhold til en global standard for hva som kjennetegner en god arbeidsplass - for fjerde år på rad. Vi er et selskap med sterkt fokus på verdiene våre ydmykhet, respekt og ærlighet, og som er opptatt av å skape et godt miljø og en kultur hvor trivsel og medarbeiderglede står i fokus.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 23.06.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Michael Bjørn-Hansen
Tittel: Salgssjef
Telefon: 468 07 023
E-post: michael.bjorn-hansen@bavaria.no

Bavaria er ikke en tradisjonell bilforhandler, men en annerledes aktør som siden 1996 har levert kjøreglede og eierglede. Vår visjon er å lede utviklingen og ta bransjen til neste nivå. I dag er vi en av Europas største BMW- og MINI-aktører representert i Norge, Sverige og Sveits. Bavaria inngår i Hedin Automotive sammen med Hedin Performance Cars (Porsche) og GS Bildeler (Norges største uavhengige leverandør av reservedeler og tilbehør til BMW). Hedin Automotive inngår i svenske Hedin Group som med sine 4 000 ansatte forventer å selge 80 000 kjøretøy i året fra sine 120 bilanlegg i fem land.