Har du mekanisk fagbrev, og det bor en bil-entusiast i deg? Da håper vi å høre fra deg.

Personlig Servicetekniker (PST), er et konsept utviklet av Bilia. PST-rollen vil gi et meget variert og stimulerende arbeid, da en Personlig Servicetekniker blant annet får ansvar for å styre sin egen produksjonsplanlegging, samt inneha kundeansvaret.

Hvis du ønsker å bli en del av Bilia-familien på Fornebu, få bedre innsikt i hva arbeidshverdagen din som Personlig Servicetekniker vil bestå av, samt bli bedre kjent med Amin og Håvard som er Personlig Serviceteknikere hos oss anbefaler vi deg å ta en titt her:

https://www.bilia.no/jobbe-hos-bilia/bli-volvo-tekniker-hos-oss/

  • Arbeidsmetoden vil gi rette vedkommende enorme muligheter for utvikling og egen ansettelsesverdi.
  • Sammen sørger vi for at du alltid er oppdatert med riktig kompetanse og kursing.
  • Du vil alltid ha tilgang til topp moderne utstyr.
  • Vi trekker alle i samme retning for å gjøre hverandre gode og nå målene vi setter oss. 

For oss er lagånd og engasjement viktige verdier, kan du kjenne deg igjen i dette, samt at du er serviceinnstilt og jobber strukturert, ønsker Bilia Fornebu at du skal bli vår nye medarbeider da vi nå er på jakt etter flere dyktige medarbeidere på vårt team

Virker dette interessant og du har spørsmål om stillingen, er du velkommen til å ta kontakt med Verkstedsjef, Hans Petter Thjømøe.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Hans Petter Thjømøe
Tittel: Verkstedsjef
Telefon: 920 85 590
E-post: hpt@bilia.no

Bilia Personbil AS er en del av Bilia-konsernet, som er Nordens største bilforhandlergruppe med anlegg i Sverige, Norge, Tyskland, Belgia og Luxembourg. Bilia-konsernet er børsnotert i Stockholm. Bilia i Norge tilbyr bilsalg, finansiering, verkstedtjenester samt tilbehørs- og reservedelssalg for BMW, MINI og Volvo. Vi har 18 anlegg og er lokalisert i Oslo, Akershus, Buskerud, Hedmark, Oppland, Telemark og Vestfold. Gjennom datterselskapet Toyota Bilia AS med totalt åtte anlegg i Vestfold og Trøndelag, representerer vi også Toyota og Lexus.

Vår visjon er at Bilia skal være bransjens beste servicebedrift og vi har ca. 1.000 medarbeidere som hver dag etterstreber å skape en positiv opplevelse for alle som besøker Bilia.