Vi søker en daglig leder som skal lede og utvikle verkstedet videre med evne til å løfte omsetningen til virksomhetens potensiale. Den vi søker skal lede flinke fagfolk og spesialister i verkstedet, sørge for god ressursutnyttelse og ha gode og faglige kommunikasjonsevner både innad i bedriften og ut mot kunder.

Vår nye daglig leder må være strukturert, ha solid erfaring med ledelse, kunne motivere andre og sørge for godt samarbeid med kunder og leverandører. Det er en fordel men ingen forutsetning med erfaring fra verksted.
Den rette personen får god anledning til å utvikle og påvirke virksomheten til vekst.

Se www.fvas.no for mer info om bedriften. Nærmere informasjon om stillingen kan fås ved henvendelse til styreleder i Fagernes Verkstedsenter Helge Kvame.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: hk@jvb.no
Frist: 15.06.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Helge Kvame
Tittel: Styreleder
Telefon: 911 11 114
E-post: hk@jvb.no

Fagernes Verkstedsenter AS er et fullsortiments verksted for tunge og lette kjøretøyer. Vi er tilknyttet Bosch Car Service og Dekkmann og er eid 100% av AS Jotunheimen og Valdresruten Bilselskap (JVB). Verkstedet er et moderne verksted på Spikarmoen med plass til 3 lette kjøretøy, 6 tungbiler pluss egen karosseri- og lakkhall, samt vaskehall. Organisasjonen består av 10 faste ansatte og med en forventet omsetning på ca. 15 mill. kr. i 2021.