Vi på Møller Bil Grorud elsker biler! Ikke hvilke som helst biler da; vi har naturligvis en forkjærlighet for Skoda som er et av de raskest voksende bilmerkene i landet.

På Møller Bil Grorud får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka.

Som mekaniker hos oss blir du en del av en hyggelig gjeng på servicemarkedet, der du får sette ditt preg på arbeidsplassen, med din humor, dine interesser og din lidenskap. Velkommen til familien av bilelskere på Møller Bil Grorud

Som mekaniker hos oss vil du:

 • Utføre mekaniske operasjoner
 • Gjøre diagnose og feilsøking
 • Utføre service og vedlikehold
 • Utgjøre en viktig del av et rått mekaniker-team som spiller hverandre gode

For at vi skal levere det kundene forventer av oss (og litt til) ser vi helst at du

 • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring
 • Er kvalitetsbevisst ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
 • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Hva du kan forvente av oss:

Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Under ser du noe av det vi kan tilby:

 • Jobbe med et av de raskest voksende bilmerkene i Norge
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Faglig og personlig utvikling
 • Svært godt arbeidsmiljø med dyktige kollegaer som ønsker å lykkes sammen
 • Møller Mobility Groups gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Firmahytter på fjellet og ved sjøen

Vi på Møller Bil Grorud vet at en mangfoldig gjeng sammensatt av ulike typer og personligheter skaper de beste resultatene over tid, og ikke minst at det gjør det mer moro å gå på jobb. Om du ønsker å bli en del av Møller Bils familie av bilelskere, håper vi å høre fra deg.

Vis interesse. Om du er litt nysgjerrig og ønsker at vi skal ta kontakt med deg – søk på stillingen ved å besvare et par spørsmål om deg selv og din kompetanse, og skriv noen linjer om din stilling i dag. Vi fikser resten!  

NB! Søknader behandles fortløpende

Vil du høre litt mer om stillingen kan du kontakte Lykke, se kontaktinfo.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 09.08.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Lykke Klippenberg
Tittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 90606280
E-post: lykke.klippenberg@moller.no

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Grorud er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Øst AS, som er et datterselskap av Møller Bil AS. Foruten salg av nye SKODA person- og firmabiler består selskapet av bruktbilomsetning, autorisert verksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 17 medarbeidere og forventer en omsetning over 300 millioner kroner i 2021. Møller Bil Grorud holder til i Jernkroken 11, 0976 Oslo.