Arval er i vekst og tilbyr moderne leasingløsninger. Som Account Manager får du ansvar for den daglige kontakten med nasjonale og internasjonale kunder. Sammen med beslutningstakere hos kundene vil du kartlegge deres behov og gi gode råd om hvilke løsninger og kostnadsbesparelser som er best for nettopp dem.

Du skal hjelpe kunden å velge rett bil, utstyr og servicepakke, gjennomføre bestilling og utlevering av bil. I tillegg følger du opp service, reparasjoner, uhell/ulykker, forsikringer og byttebil. Du vil jobbe nært med Operations Director og Business Manager.

Rett kandidat er utdannet bachelor innen økonomi, administrasjon, salg eller markedsføring. Erfaring fra salg er et pluss. Du har gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk. Interesse for bil, miljø og bruk av ny teknologi er viktig. Som person er du aktiv, utadvendt og engasjert.

I Arval får du mulighet til å utvikle deg profesjonelt, også internasjonalt om ønskelig. Du vil få grundig opplæring. Trigges du av muligheten til å være med og videreutvikle vår virksomhet i Norge? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 08.08.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.

Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver.

Arval AS er et datterselskap av BNP Paribas og er Europas ledende fullservice leasingselskap av bil til bedriftsmarkedet. Selskapet tilbyr løsninger som er skreddersydd for å gi bedrifter en optimal bilpark. Kundene spenner fra enkeltmannsforetak til store internasjonale selskaper. Arval tar all risiko forbundet med administrasjon av bilparken. Selskapet har en klar miljøprofil og arbeider for en grønnere bilflåte. Arval har kontorer i 30 land og selskapets 7200 ansatte forvalter mer enn 1,35 million biler. Arval åpnet sitt norske kontor januar 2018, og har i dag 16 ansatte. Selskapet har raskt blitt en betydelig aktør i det norske markedet, og har klare vekstplaner videre. Arval har nye, pene og moderne lokaler i Nydalen, like ved BI.