Vi på Møller Bil Etterstad elsker biler! Ikke hvilke som helst biler da, åpenbart. Hos oss får du tilgang til det beste verktøyet som finnes på markedet og den nyeste teknologien som er å oppdrive. Men det som gjør det virkelig fint å jobbe her, det er folka. Velkommen til familien på Møller Bil Etterstad!

Som bilmekaniker/ fagtekniker hos oss blir du en del av en mangfoldig gjeng på 27 kollegaer der du får sette ditt preg på arbeidsplassen, med din humor, dine interesser og din lidenskap. Du kan digge fotball, elske skrekkfilmer eller være hekta på gaming. Dessuten kan din favorittbil være fra hvilket som helst merke. Så lenge det er en Skoda :)

Dette blir dine viktigste arbeidsoppgaver:

 • Utføre service og vedlikehold
 • Gjøre diagnose og feilsøking
 • Utføre garantiarbeid ihht fabrikkens krav
 • Utgjøre en viktig del av et fantastisk mekaniker-team som spiller hverandre gode

Vi søker deg som kan svare ja på følgende:

 • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring, gjerne som høyvolttekniker (ikke et krav)
 • Setter kvalitet i fokus og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
 • Lagspiller som bidrar til teamets utvikling, men som også jobber godt selvstendig
 • Har godt humør og kan yte det lille ekstra når det trengs
 • Motiveres av å kunne påvirke egen lønn gjennom gode bonusordninger
 • Behersker norsk muntlig og skriftlig
 • Gjerne være godkjent PKK-kontrollør, men det er ikke et krav

Hva vi kan tilby: Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med et av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser med Møller Mobility Groups gode pensjons- og forsikringsordninger.


Vis interesse: For å vise interesse for stillingen holder det at du besvarer 4 korte spørsmål om deg og din kompetanse (ikke et krav om å laste opp CV). 

Vil du vite mer om stillingen? Da tar du en telefon til Amir Tabakovic, se kontaktinformasjon.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Amir Tabakovic
Tittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 473 35 211

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Etterstad er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Øst A/S, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Skoda personbiler, består virksomheten av bruktbil, autorisert verksted for Skoda og salg av deler/tilbehør for Skoda. Selskapet består av 37 dyktige medarbeidere. Møller Bil Etterstad holder til i Grenseveien 67, 0609 Oslo.