Har du lyst til å ta del i en gjeng som har det til felles at vi alle elsker biler? Ja, ikke hvilke som helst biler da, åpenbart. Trives du også i et miljø der vi tar litt ekstra vare på hverandre, hjelper hverandre ved behov og vil hverandre godt?

Møller Bil Gjøvik skal utvide tilbudet til våre fantastisk kunder ved å ta i bruk vår nye kontrollhall. Vi søker deg som har erfaring med PKK-kontroller (EU-kontroller), men vi vil gjerne prate med mekanikere med annen erfaring og interesser også.

Hos oss vil du bli del av en stor og mangfoldig gjeng der du får sette ditt preg på arbeidsplassen, med din humor, dine interesser og din lidenskap. Du kan digge e-sport, elske mørke serier eller være hekta på bilcross. Dessuten kan din favorittbil være fra hvilket som helst merke. Velkommen til familien!

Som PKK-kontrollør hos oss på Møller Bil Gjøvik vil du:

  • Utføre PKK kontroller (EU-kontroll) som hovedoppgave
  • Utføre hjulstillingskontroller med justering
  • Utføre kalibrering av bilens assistentsystemer
  • Utgjøre en viktig del av et rått mekaniker-team som spiller hverandre gode

For at vi skal levere det kundene forventer av oss (og litt til) ser vi helst at du

  • Er fagutdannet bilmekaniker med relevant erfaring
  • Er kvalitetsbevisst og ønsker å jobbe med høyteknologiske biler, verktøy og diagnoseutstyr
  • Behersker norsk muntlig og skriftlig

Hva vi kan tilby: Hos oss får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser inkl Møller Mobility Groups gode pensjons- og forsikringsordninger.

Vis interesse: For å vise interesse for stillingen holder det at du besvarer 4 korte spørsmål om deg og din kompetanse (ikke et krav om å laste opp CV). 

Vil du vite mer om stillingen? Da tar du en telefon til Stein Olav Rosenlund, se kontaktinformasjon.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 03.10.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Stein Olav Rosenlund
Tittel: Servicemarkedssjef
Telefon: 908 85 557

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Gjøvik er forhandler for Audi, Volkswagen Personbil, Volkswagen Nyttekjøretøy og Skoda. I tillegg til salg av nye og brukte biler, består virksomheten av autorisert verksted og dele- og tilbehørsalg. Bedriften har 45 medarbeidere og forventer en omsetning på ca 480 millioner kroner i 2021. Møller Bil Gjøvik har en sentral beliggenhet i Ringvegen 10, 2815 Gjøvik.