Hos Møller Bil Sandefjord har vi fokus på to ting: "folk" og "forretning" - i den rekkefølgen. Vi setter våre kunder og medarbeidere først og har klokketro på at dette vil føre til god forretning. For å skape gode kundeopplevelser er vi naturligvis avhengige av initiativrike og engasjerte selgere som kan etablere kontakt og følge opp kundene når de skal gjøre sitt valg - og selv er vi hellig overbevist om at det riktige valget er Volkswagen, enten det er en privatkunde eller en næringskunde.

Har du lyst til å ta del i en gjeng som har det til felles at vi alle elsker biler og verdsetter kundene? Trives du også i et miljø der man tar vare på hverandre og er en del av et team? Da håper vi du vil bidra med å sette ditt preg på arbeidsplassen, med din humor, dine interesser og din lidenskap.

Selv er vi rimelig lidenskapelige på Volkswagen om dagen, spesielt nå med introduksjon av de flunkende nye helelektriske Volkswagen ID.3 og ID.4, og ID.Buzz Cargo på vei. Med spennende produkter og en stor kundebank, søker vi nå etter en ny kollega som tar utfordringen med å selge både Volkswagen personbil og Volkswagen Nyttekjøretøy.

Med andre ord; du bør trives med et bredt spekter av produkter og arbeidsoppgaver, og like å bygge gode relasjoner både til kollegaer og kunder. 

Som selger hos oss bør du trives med å

 • Planlegge og gjennomføre salgsmøter med kunder
 • Drive oppsøkende salg, og jobbe selvstendig i et godt fagmiljø
 • Identifisere og følge opp nye kunder, samt utvikling av eksisterende kundeportefølje
 • Arrangere stands på lokale arrangement, delta i nettverk og skape nye relasjoner
 • Ta ansvar for eget salgsmål - som innebærer salg av bil, tilbehør, service- og vedlikeholdsavtaler, finansiering og forsikring

Vi tror dette er deg:

 • Du er proaktiv, målrettet og har et brennende ønske om å lykkes i jobben
 • Du er flink til å ordlegge deg og du trives med å snakke med mennesker
 • Du har lokal tilhørighet og liker å bygge nettverk
 • Du jobber selvstendig og strukturert og du er flink til å samarbeide med andre
 • Du vet at å bruke telefonen er ett av suksesskriteriene for å lykkes i jobben
 • Du har digital forståelse og er komfortabel med å jobbe i it-baserte systemer
 • Du er energisk og positiv, og er en lagspiller med høye ambisjoner

Ønsket kompetanse/erfaring:

 • Bransjeerfaring eller relevant salgserfaring og med dokumenterte salgsresultater
 • Fordel med økonomisk/salgs- og markedsføringsutdannelse
 • Kunnskap om, og evne til å jobbe strukturert i vårt CRM-system Dynamics
 • Førerkort klasse B

Hos Møller Bil Sandefjord får du en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede. Du får jobbe med noen av verdens mest kjente merkevarer, med gode systemer og opplæringsprogrammer. I tillegg får du muligheten til å inkluderes i en driftig gjeng hvor vi stadig jobber med å utvikle hverandre. Og naturligvis konkurransedyktige betingelser med Møller Mobility Groups pensjons- og forsikringsordninger.

Er du nysgjerrig og ønsker å høre litt mer om hva jobben går ut på? Ikke nøl med å ta kontakt med salgssjef Merete Jørgensen Holth, se kontaktinformasjon.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 17.10.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Merete Jørgensen Holth
Tittel: Salgssjef Volkswagen
Telefon: 982 66 668

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Sandefjord er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Vestfold AS, som er et datterselskap i Møller Bil AS. Foruten salg av nye Audi, Volkswagen personbiler og Nyttekjøretøy består virksomheten av bruktbilomsetning, mekanisk verksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 43 dyktige medarbeidere og forventer en omsetning på ca 400 millioner kroner i 2021. Møller Bil Sandefjord holder til i Gokstadveien 16 i Sandefjord.