Cary Norway er i sterk vekst, og søker etter deg som elsker bil. Nå åpner vi egen avdeling i Steinkjer, og vi er på jakt etter nye medarbeidere som kan tenke seg en arbeidsplass med fokus på bærekraftig og smartere bilhold.

Cary Norway er spesialister på reparasjon og utskifting av bilglass. Gjennom oppkjøpet av majoriteten av Quick Car Fix, som spesialiserer seg på SMART repair tilby Cary nå også kostnadseffektive, raske og bærekraftige bilreparasjoner innen kosmetiske skader.

I Steinkjer søker vi etter avdelingsleder, og en billakkerer. Vi ønsker også å komme i kontakt med deg som har erfaring med bilglass.

Vi blir lykkelige hvis vi finner deg som har fagbrev, eller annen relevant utdanning. Men livet har lært oss at relevant arbeidspraksis også funker bra.

Arbeidsoppgaver for begge stillinger:

  • Løse oppdrag innenfor billakkering, SMART repair eller bilglass
  • Kundebehandling, booking og planlegging av jobber
  • Bidra til renhold og vedlikehold av verksted samt kundemottak
  • Utføre oppgaver på avdelingen etter behov

Ekstra arbeidsoppgaver for avdelingsleder:

  • Administrative oppgaver ved behov (bestilling av varer, kundemottak, kontakt med forsikringsselskap, fakturering og markedsføring)
  • Personalansvar og rapportering til regionsjef

Vi har noen viktige krav til deg:

  • Du må ha førerkort
  • Du er ivrig og nøyaktig - og opptatt av å levere kvalitet
  • Du kommuniserer godt med kunder og kollegaer, og bidrar til å gjøre stemningen god på jobb
Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Morten Nyeng
Tittel: Regionsjef
Telefon: 917 82 042

Cary Norway AS – Smarte billøsninger, og arbeidsplassen for deg som elsker bil

Cary Norway AS, en del av Cary Group AB, eies av Nordic Capital Fund VIII (Nordic Capital) og Rydfamilien - og tilby smarte billøsninger via Cary, Quick Car Fix, Ryds Bilglas, Svenska Bussglas, Chashpoint, Danglas og Mobil Windscreens. Konsernet opererer i Norge, Sverige, Danmark og Storbritannia med over 250 verksteder og 260 mobile enheter som er spesialister i bærekraftig og smartere bilhold. Konsernet har over 1000 ansatte og omsetter for omlag 1,8 milliarder SEK.