Bertel O. Steen står midt i en spennende, teknologisk revolusjon, med kunder som stiller høyere krav til både opplevelse og service enn tidligere. Dette krever gode hoder som vil være med på å utvikle nye produkter og løsninger for morgendagens kundeopplevelser. DS Automobiles ble etablert som egen merkevare i Norge i 2014, og er et premiummerke fra en av Bertel O. Steens viktigste leverandører - Stellantis

Merkesjef DS til Bertel O. Steen

Vi ser nå etter en merkesjef DS som skal være strategisk og operasjonelt ansvarlig for DS Automobiles i Norge. Du vil lede utviklingen av merket i det norske markedet, for bedre kjennskap og videre posisjonering. Merkesjef er ansvarlig for forretningsstrategien for DS Automobiles med salgs- og resultatansvar. Du vil ha løpende dialog med fabrikken knyttet til produksjon og kommersielle betingelser, og skal drifte og koordinere alle funksjoner og ressurser for DS Automobiles fra fabrikk til salg - som markedsføring, PR, produkt og forhandlere. En viktig del av rollen er å utvikle en bedre kundereise gjennom forhandlernett og multikanalløsninger.

Som merkesjef DS blir du en del av Stellantis ledergruppe, med ansvar for å identifisere og lede utvalgte utviklingsprosjekter på tvers av Stellantis-merkene. Sammen med øvrige merkesjefer og ledelse skal du bidra til å utvikle felles satsing for best mulig salg av DS og for Bertel O.Steens øvrige merker.

Vi ser etter deg som har relevant erfaring med utvikling av merker i det norske markedet, både strategisk og operativt. Kanskje har du erfaring som konsulent, eller tilsvarende jobb i en annen bransje? Du er resultat- og løsningsorientert, strukturert og evner å se helheten. Du er godt vant med å jobbe på både norsk og engelsk, og behersker du også fransk er det fint. Du er genuint interessert i å forstå dine kunders behov, og forstår at det er gjennom gode kundeopplevelser vi lykkes over tid. 

For å lykkes i rollen tror vi du er en god strateg som klarer å operasjonalisere forretningsstrategien gjennom relasjoner og team. Du ser nye løsninger for DS som merke, og utfordrer gjerne det etablerte i en bransjen i stor utvikling. Er du i tillegg interessert i biler, mobilitet og det som generelt skjer i samfunnet, kan du være den vi ser etter til denne rollen.

Om rekrutteringsprosessen:

Bertel O. Steen samarbeider med Hammer & Hanborg, har du spørsmål om rollen eller prosessen er det bare å kontakte rekrutteringsrådgivere Ingrid Melbye Olsen eller Anne Røkenes.

Søk via søknadsportalen til Hammer & Hanborg så blir dine personopplysninger ihht. GDPR. 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 19.10.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Ingrid Melbye Olsen
Tittel: Rekrutteringsrådgiver Hammer & Hanborg
Telefon: 22 44 33 00
E-post: ingrid.olsen@hammerhanborg.com
   
Kontakt: Anne Røkenes
Tittel: Rekrutteringsrådgiver Hammer & Hanborg
E-post anne.rokones@hammerhanborg.com

Om Hammer & Hanborg

For oss er det forskjell på å være dyktig og å være riktig. For kompetanse handler om mer enn CV-en. Utdanning og tidligere erfaring er viktig, men for oss handler kompetanse like mye om potensial, verdier og motivasjon. Vi ser på mangfold som en styrke og ønsker derfor alle velkomne til å søke på våre stillinger. Vi synes det skal være gøy å jobbe! Kanskje ikke så rart med tanke på at vi tilbringer dagene våre med å skape fremtidens arbeidsliv. Vi er både stolte over og glade for at vi kan bidra til å gjøre en forskjell for mennesker og organisasjoner. Vi er overbevist om at alle mennesker kan og vil utvikle seg, og vi har som mål å opptre med respekt mot alle vi møter. Vi oppmuntrer og utfordrer hverandre til å ville og tørre å gjøre ting nytt og annerledes. Vi oppmuntrer og utfordrer hverandre og våre kunder til å ville og ikke minst våger å utvikle seg. Sammen skaper vi fremtidens arbeidsliv – bli med!

Om arbeidsgiveren

Bertel O. Steen AS importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Setra og Fuso til Norge. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede. Konsernet er også en stor aktør innen bilfinans, verksteddrift og eiendomsvirksomhet.

I Bertel O. Steen har vi satt oss en ambisiøs visjon – "Sammen former vi fremtiden". Vårt formål er å gjøre mobilitetshverdagen for våre kunder bekymringsløs. Vi jobber hele tiden for å utfordre det etablerte, utvikle oss og tjenestene våre til kundens beste. Vi bryr oss om hver eneste kunde, om samfunnet og om hverandre. Alt handler om det beste lagspillet. I Bertel O. Steen er vi stolte av jobben vår. Vi er sannferdige og til å stole på. Vi gir oss ikke før kunden er fornøyd og resultatet er av høyest mulig kvalitet. Selskapet har ca. 2 500 medarbeidere. Hovedkontoret ligger i Lørenskog kommune.