Vi søker en sulten og proaktiv nybilselger samt en utleveringsekspert som er glad i både mennesker og bilder

SKODA har gjennom flere år fått en sterk posisjon i markedet for personbiler. Etter at vi lanserte ENYAQ IV og flere ladbare hybrider, har salget og etterspørselen tatt oss til nye høyder. For å imøtekomme den økende etterspørselen og økt volum med utlevering vil vi utvide teamet med en sulten, proaktiv og motivert nybilselger og en dyktig utleveringsekspert. Stillingene vil passe for personer med et brennende ønske om å representere merkevaren SKODA.

For deg som søker selgerstillingen er det viktig at du drives av nye utfordringer og har vinnervilje, er en dyktig relasjonsbygger, skaper tillit og vet at telefonen er det viktigste arbeidsverktøyet du har. Du må også kunne dokumentere svært gode resultater innen salg og ha god kunnskap når det gjelder it- verktøy. Det er en forutsetning at du trives med å snakke med mennesker, og kan ordlegge deg på en god måte både muntlig og skriftlig. Du må like å jobbe selvstendig og strukturert ved hjelp av gode CRM-verktøy.


Viktigste arbeidsoppgaver selger:

 • Salg av nye Skoda personbiler, finans, forsikring og tilbehør
 • Oppsøkende salg mot kunder i eksisterende kundebank
 • Utvikle og forvalte kundeportefølje
 • Invitere til kundemøter og prøvekjøring
 • Måloppnåelse av eget og teamets salgsbudsjett
 • Levere kundetilfredshet på øverste hylle
 • Bidragsyter til avdelingens fellesoppgaver

For å bekle stillingen som utleveringsekspert ser vi gjerne at du trives med å snakke med mennesker, og kan ordlegge deg på en god måte både muntlig og skriftlig. Du skal kunne fremlegge informasjon og demonstrere bil- og utstyrsfunksjoner på en enkel og lettfattelig måte. Det er viktig å kunne bygge og pleie relasjoner med nye og eksisterende kunder og forstår viktigheten av god kundetilfredshet. Du må like å jobbe selvstendig og strukturert ved hjelp av gode CRM-verktøy.


Viktigste arbeidsoppgaver utleveringsekspert:

 • Overlevering av nye SKODA personbiler til våre kunder
 • Oppfølging og veiledning for kundene etter overlevering
 • Være ansvarlig for SKODA Connect tjenester
 • Levere kundetilfredshet av topp kvalitet
 • Samarbeid med logistikkansvarlig, lading av ladbare biler i forkant av overlevering.
 • Bistå ved kundebesøk i butikklokale
 • Bidragsyter til avdelingens fellesoppgaver

I begge stillingene kan vi tilby en spennende og allsidig jobb med gode utviklingsmuligheter i Norges største bilforhandlerkjede, faglig og personlig utvikling og svært godt arbeidsmiljø. Betingelser etter kvalifikasjoner inkl Møller Mobility Groups pensjons- og forsikringsordninger og firmahytter.

Begge stillinger krever førerkort klasse B.


Vil du vite litt mer? Ta kontakt med Tone Wammeli, se kontaktinformasjon. 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 17.10.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Tommy Wammeli
Tittel: Salgs- og markedssjef Skoda
Telefon: 909 79 609

Møller Mobility Group (MMG) er det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum og har etablert seg som en av de største bilvirksomhetene i Nord-Europa. MMG er et familieeid selskap engasjert innen import (Harald A. Møller), forhandlervirksomhet (Møller Bil) og finansiering (Volkswagen Møller Bilfinans) i Norge, Sverige og Baltikum. I over 80 år har vi bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og vi jobber aktivt for å skape fremtidens bærekraftige mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se www.moller.no

Møller Bil Grorud er en del av det juridiske selskapet Møller Bil Øst AS, som er et datterselskap av Møller Bil AS. Foruten salg av nye SKODA person- og firmabiler består selskapet av bruktbilomsetning, autorisert verksted og salg av deler og tilbehør. Selskapet har 17 medarbeidere og forventer en omsetning over 300 millioner kroner i 2021. Møller Bil Grorud holder til i Jernkroken 11, 0976 Oslo.