Med en stor og kunnskapsrik organisasjon i ryggen, klasseledende produkter og DEG, ligger forholdene til rette for nettopp det. Vi mener at tilgjengelighet selger, og vi har bygd opp lager og pipeline av våre mestselgende modeller.

Fremtiden er her! Renault Trucks har lansert en hel serie med helelektriske kjøretøy fra 3,1 til 26 tonn, og vi søker deg som er ute etter å utvikle deg innen disruptiv teknologi og helelektriske drivlinjer. Vår teknologi bygger på forskning og utvikling i Volvo Group de siste 15 årene, og pr. i dag produserer vi biler i industriskala i Blainville, Frankrike. Nært forestående er også lansering av elektriske versjoner av våre tyngste modeller. Vi har utviklet erfaringsbaserte salgsverktøy, og i tillegg til å være ledende på produkt tilbyr vi et sterkt kommersielt tilbud med mange åpenbare fordeler for kunden.

Vi har solgt helelektriske lastebiler i ca 2 år nå, og vil kunne tilby den rette kandidat en helt unik innsikt, erfaring og kunnskap når det gjelder lastebiler med nullutslipp- og alternative drivlinjer.

Du får også ansvar for å selge varebiler og mellomtunge lastebiler med dieselmotor, opp til 26 tonn. I neste fase kan det bli aktuelt å inkludere også våre tyngste modeller. Du overtar en kundeportefølje, og hos oss får du muligheten til å både utvikle nye kunder og ivareta kunder som er godt etablert i "Renault Trucks-familien".

Vi leter etter en målrettet person som tar initiativ og tenker langsiktig. Som person er du en utpreget relasjonsbygger med "et vinnende vesen". Du er åpen, involverende og tydelig i din kommunikasjon med kundene. Du er en utpreget "hunter" med et kommersielt mindset, som alltid er på jakt etter å finne gode og lønnsomme løsninger for våre kunder ved hjelp av Renaults produktportefølje. Vi bryr oss om kundene våre, og du må også gjøre ditt til at våre kunder blir vinnere.

Du vil få følgende ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

 • Spesielt fokus på å gjennomføre kundemøter der nullutslipp er tema
 • Møtebooking og nysalgsbesøk hos definerte kunder i området
 • Gjennomføre planlagte markedstiltak og aktiviteter i samarbeid med avdelingen forøvrig
 • Holde deg oppdatert på produkter og systemer 
 • Være oppdatert på transportbransjens behov og aktuelle løsninger, blant annet ved kontakt med relevante påbyggere
 • Være oppdatert på relevante lover og forskrifter som transportbransjen er regulert av myndighetene
 • Ivareta eksisterende kundeportefølje og svare ut innkommende forespørsler

Hva ønsker vi av deg:

 • Teknisk og / eller administrativ utdannelse ut over videregående skole
 • Bransjeerfaring
 • Relevant yrkeserfaring kan kompensere for formell utdannelse
 • Dokumenterte salgsresultater
 • God muntlig og skriftlig framstillingsevne 
 • Strukturert og ryddig

 Vi kaller inn kandidater fortløpende.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 15.11.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Viggo Noreng
Tittel: Salgsdirektør Renault Trucks
Telefon: 482 84 705

Renault Trucks er en del av Volvo-konsernet og bygger på arven fra over ett århundre med spesialkunnskap om lastebilproduksjon. Vi tilbyr transportnæringen et bredt spekter av tjenester og kjøretøy fra 2,8 til 120 tonn, i alle segmenter. Renault Trucks’ kjøretøyer er kjent for å være robuste og svært pålitelige, vi høster stor begeistring hos sjåførene, og eierne kan glede seg over lave totalkostnader. Alt i alt mener vi at vi er Det smarte valget.

Volvo Norge AS overtok importen av Renault Trucks i 2013 og tilbyr et landsdekkende nettverk av forhandlere og verksteder, representert på 34 lokasjoner i hele Norge. Volvo Truck Center utgjør vårt egeneide forhandlernett i Oslo, og deler av det sentrale østlandsområdet. Volvo Norge AS har ca 350 ansatte i salg, verksted og administrasjon. Vi er foreløpig ett lite merke, med sterke ambisjoner om vekst.