Som salgssjef for PPG i Norge sikrer du kontinuerlig, langsiktig lønnsom vekst i det norske markedet for PPG Refinish-produktporteføljen innenfor de tre segmentene: Bil, kommersiell transport (CT) og lette industrielle belegg (LIC).

Du skal jobbe sammen med våre to hovedpartnere i Norge, og i samarbeid skal dere drive den fremtidige veksten av PPG i det norske lakkeringsmarkedet.

Så hvis du kan bidra med kvalifiserte innspill til vår strategi, kan du søke i dag for å bli en del av teamet!

Ansvarsområder

 • Delta aktivt i utviklingen av salg gjennom markedsaktiviteter som kundemøter, messer og arrangementer, både i samarbeid med våre distributører og uavhengig.
 • Fungere som kundeansvarlig, enten uavhengig eller i samarbeid med kolleger og i samarbeid med våre distributører ved behov.
 • Være bindeleddet mellom våre distributører og markedet, samt PPG Scandinavia og internasjonale kolleger.
 • Overvåke konkurranselandskapet og dele relevante endringer med partnere og kolleger.

Kvalifikasjoner

 • Du har kunnskap om bil-, CT og LIC-kunder, influensere og konkurrentsituasjonen.
 • Sterke påvirkningsevner samt kommunikasjonsferdigheter på flere nivåer.
 • Evnen til å jobbe med tekniske produkter.
 •  Dokumenterte samarbeids- og forhandlingsferdigheter.
 • Du har erfaring med å jobbe i et utfordrende og kommersielt miljø, og du har en god forretningsmessig og kommersiell sans.
 • Ferdigheter i engelsk, både muntlig og skriftlig.
 • IT-ferdigheter innen Excel-, PowerPoint- og CRM-systemer
Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.

Når du jobber for PPG Scandinavia, vil du være en del av en stor global PPG-familie med mer enn 47 000 kolleger over hele verden som er dedikerte til å produsere og selge lakk og belegg som beskytter verden og gjør den vakrere.

Hos PPG Scandinavia er vi mer enn 40 ansatte innen salg, markedsføring, teknisk støtte, logistikk og depoter som opererer i alle de skandinaviske landene, samt Estland og Island. Vi har vært på en fantastisk vekstreise de siste årene, og vi ser frem til å ønske deg velkommen som en del av vårt vellykkede og svært engasjerte team.

PPG: WE PROTECT AND BEAUTIFY THE WORLD™

Gjennom sin lederrolle innen innovasjon, bærekraft og farge hjelper PPG kunder innen industri-, transport-, forbrukerprodukter, bygningsindustri og ettermarkedssektorene å forbedre flere overflater på flere måter enn noe annet selskap. Gå til www.ppg.com og følg @ PPG på Twitter for å lære mer.

PPG-måten

Hver eneste dag hos PPG:

Vi samarbeider med kunder for å skape gjensidig verdi.

Vi er innsiktsfulle, dedikerte og proaktive. Vi har intim kunnskap om markedet og kundene våre. Vi fokuserer på praktiske løsninger som utgjør en forskjell.

Vi er «One PPG» for verden.

Vi er bedre og sterkere sammen. Vi balanserer vekten for å nå nye markeder og introdusere innovative teknologier mens vi skiller på og forstyrrer markedene våre.

Vi stoler på våre folk hver dag, på alle måter.

Vi gjør det mulig for og styrker våre ansatte til å ta de riktige beslutningene. Vi er inkluderende, transparente og respektfulle. Tilbakemeldingene våre er tydelige og handlingsrettet.

Vi får ting til å skje.

Vi har en lidenskap for å vinne. Vi oppnår. Vi leverer med disiplin og integritet. Vi bringer vår beste energi til arbeidet vårt. Vi beslutter og handler intelligent og raskt.

Vi driver det som om vi eier det.

Vi respekterer hverandre ved å være ansvarlige. Vi opptrer alltid til beste for selskapet vårt, kundene våre, aksjonærene våre og lokalsamfunnene våre.

Vi gjør det bedre i dag enn i går – hver dag.

Vi lærer kontinuerlig. Vi utvikler våre ansatte for å utvide virksomheten vår.

PPG-visjonen: http://corporate.ppg.com/Our-Company/PPG-Vision.aspx

Vi er ett PPG: http://one.ppg.com/

PPG gir like muligheter til alle kandidater og ansatte. Vi tilbyr en mulighet til å vokse og utvikle karrieren din i et miljø som gir en tilfredsstillende arbeidsplass for ansatte, skaper et miljø for kontinuerlig læring og omfavner andres ideer og mangfold. Alle kvalifiserte søkere blir vurdert for ansettelse uten hensyn til kjønn, graviditet, rase, farge, tro, religion, nasjonal opprinnelse, alder, funksjonsnedsettelse, sivilstatus, seksuell orientering, kjønnsidentitet eller -uttrykk. Hvis du trenger hjelp til å fullføre søknaden din på grunn av en funksjonsnedsettelse, kan du sende en e-post til recruiting@ppg.com.

PPG verdsetter tilbakemeldingen din om rekrutteringsprosessen. Vi oppfordrer deg til å besøke Glassdoor.com og gi tilbakemelding på prosessen, slik at vi kan gjøre det bedre i dag enn i går.

Fordeler diskuteres med deg av personen som rekrutterer deg, under ansettelsesprosessen.