Motor Forum Asker og Bærum har to forhandleranlegg; det ene på Billingstad i Asker og det andre sentralt plassert på Skøyen i Oslo.  Vi søker nå salgskonsulenter til begge disse anleggene.

Vi ønsker dere med glimt i øyet og godt humør som gjennom positiv, proaktiv og respektfull opptreden skaper gode relasjoner til kunder og kollegaer. Våre nye kollegaer er ambisiøse og vil sammen med oss sørge for at vi når vår ambisjon å øke volum, resultat og kundetilfredshet. Våre verdier respekt, omtanke og initiativ er sentrale i vår virksomhet, og en forutsetning at alle hos oss kan identifisere seg med.

Hovedoppgaver:

  • Daglig kundekontakt
  • Salg av nye og brukte biler i butikk/oppsøkende salg til privat og næring
  • Gjennom proaktiv adferd bygge egen portefølje
  • Bidra til å skape en butikk til glede for kunder og ansatte

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi vektlegger de menneskelige egenskapene i større grad enn erfaring fra å selge biler. Erfaring fra salg med dokumenterte resultater er ønskelig, sammen med en god økonomisk forståelse og et velutviklet kremmerskap. Å beherske norsk flytende både skriftlig og muntlig samt førerkort for bil er en forutsetning. En stor fordel vil være erfaring med bruk av sosiale medier eksempelvis som plattform for kundekontakt.

Vi tilbyr:

Rett kandidat får en utfordrende og spennende stilling med utviklingsmuligheter i et prestasjonsrettet selskap med korte beslutningsveier. Med ansvar for eget budsjett og måloppnåelse får du en selvstendig stilling med varierte arbeidsoppgaver. Du vil alltid ha god støtte i erfarne og dyktige kollegaer og ledelse. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med provisjon og bonus hvor resultatoppnåelse vil bli høyt verdsatt og kompensert. 

Stillingene rapporterer til Daglig leder eller Plassjef.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: 30.11.2021
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Are Lorentz
Tittel: Daglig leder
Telefon: 975 62 996
E-post: are.lorentz@motorforum.no
   
Kontakt: Tom Johnsen
Tittel: Plassjef Skøyen
Telefon: 907 43 944
E-post: tom.egil.johnsen@motorforum.no

Motor Gruppen består i dag av importselskaper for Mitsubishi, Renault, Dacia, Hongqi og Xpeng samt bilforhandlerkjeden Motor Forum, totalt 21 bilforhandlere fra Kristiansand i sør til Ålesund i nord. Motor Gruppen har 500 ansatte og forventer en omsetning på 4,0 MRD i 2021.

Motor Forum AS Asker og Bærum som er forhandler for Mitsubishi, Renault/Dacia, Hongqi og Xpeng, forventer en totalomsetning på 210 MNOK i 2021. Selskapet som samlet har 35 ansatte, har en tydelig miljøprofil og satser sterkt på el- biler. Selskapet skal videreutvikles ved å ta ut potensialet i sitt marked. Vi går en svært spennende tid i møte i takt med den teknologiske utviklingen i bilbransjen. Motor Forum skal lansere en rekke nye elektriske bilmodeller fra leverandører med ambisjoner om å ta en ledende posisjon innenfor den nye teknologien.