NIO er en pioner i Kinas marked for smarte elbiler i premium-segmentet som ble grunnlagt i november 2014, og selskapets overordnede mål er å bidra til en bedre og mer bærekraftig hverdag.

NIO har som mål å bygge et fellesskap med utgangspunkt i smarte elbiler, for å dele gleder og vokse sammen med brukerne. NIO designer, produserer (i samarbeid med andre) og selger smarte premium-elbiler. Selskapet ligger helt i front når det gjelder neste generasjons teknologier for tilkobling, autonom kjøring og kunstig intelligens. 

Ved å omdefinere brukeropplevelsen gir NIO brukerne avanserte og praktiske ladeløsninger, et innovativt BaaS-program (batteri som en tjeneste) og andre brukervennlige tjenester. NIO begynte leveransene av flaggskipet ES8, en sjuseters premium elektrisk SUV, i Kina i juni 2018.

NIO planlegger å etablere seg i fem nye europeiske land i 2022, som en del av en strategi for merkevareutvikling rettet mot miljøbevisste sjåfører.

Vi ser nå etter en dyktig Power Network Construction Engineer for å bli med oss på denne reisen. Dette er mer enn bare en jobb – det er en mulighet til å bli med i en bevegelse for å endre opplevelsen av mobilitet for alle. 

Arbeidet omfatter:

Bistå NIOs Power Infrastructure Project Manager og Power Maintenance Engineers i å etablere et ladenettverk bestående av revolusjonerende NIO batteribyttestasjoner (NIO Power Swap Station) og hurtigladere (NIO Power Super Charger).  

 Primære arbeidsoppgaver:

 • Forstå tekniske standarder, lokale forskrifter og interne krav som gjelder ladestasjoner og stasjoner for batteribytte
 • Utarbeide bygg- og anleggstegninger, oversikt over materialbehov og hvilke tiltak som må gjøres for å sikre at de ulike prosjektene og lokasjonene kan gjennomføres
 • Bistå med befaringer og kontakt mot netteier, grunneier, kabeleiere eller entreprenør for å sikre strømtilførsel, avklaring av konflikter med øvrige kabeltraséer, VA eller lignende
 • Utarbeide standard arbeidsprosedyrer, rutiner og kravspesifikasjon for å veilede bygge- og installasjonsteamene eller anskaffe nye samarbeidspartnere
 • Kommunisere med FoU-teamet for å sikre fortløpende produktforbedring
 • Kommunisere med det lokale teamet og installasjonspartner for å utarbeide planløsninger og plantegninger til byggesøknad
 • Bistå i risikovurderinger
 • Bistå med innsamling av erfaringer, forbedringsforslag og etablering av en europeisk intern kunnskapsplattform

Kvalifikasjoner:

 • Bachelorgrad, mastergrad eller høyere, fortrinnsvis innenfor elektro- eller ingeniørfag
 • Over fire års erfaring
 • Fortrolig med forskrifter og standarder innenfor lading, elektroanlegg, og bygg- og anleggsteknikk
 • Kjennskap til nordiske standarder er en fordel
 • Erfaring med mekanisk design, teknisk tegning og DAK/CAD-programvare
 • Gode kommunikasjonsevner og god til å løse problemer. Beherske norsk og engelsk flytende
 • Engasjert, hardtarbeidende, med lagånd, ønsker utvikle seg langsiktig hos selskapet
 • Førerkort klasse B

Hvis du synes denne stillingen og NIO-merket høres spennende ut, ser vi frem til å lese søknaden din! 

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Eileen Evensen
Tittel: HR and Admin Manager
E-post: eileen.evensen@nio.io

NIO har forpliktet seg til å følge en policy for like muligheter til arbeid. Vi rekrutterer, ansetter, lærer opp, lønner og forfremmer uten hensyn til etnisitet, hudfarge, alder, kjønn, avstamming, sivilstatus, religion, nasjonal opprinnelse, funksjonshemming, seksuell legning, veteranstatus, nåværende eller tidligere psykisk funksjonshemming, genetisk informasjon eller annen klassifisering beskyttet av nasjonal eller lokal rett.
Vi tilbyr deg en spennende arbeidsplass i et hyggelig og motivert team samt et dynamisk, åpent og vennlig arbeidsmiljø. Flate organisasjoner som har rom for ideer og bidrar til å forme prosesser og individuelle utviklingsmuligheter, er en viktig del av NIOs økosystem.