NIO er en pioner i Kinas marked for smarte elbiler i premium-segmentet som ble grunnlagt i november 2014, og selskapets overordnede mål er å bidra til en bedre og mer bærekraftig hverdag.

NIO har som mål å bygge et fellesskap med utgangspunkt i smarte elbiler, for å dele gleder og vokse sammen med brukerne. NIO designer, produserer (i samarbeid med andre) og selger smarte premium-elbiler. Selskapet ligger helt i front når det gjelder neste generasjons teknologier for tilkobling, autonom kjøring og kunstig intelligens. 

Ved å omdefinere brukeropplevelsen gir NIO brukerne avanserte og praktiske ladeløsninger, et innovativt BaaS-program (batteri som en tjeneste) og andre brukervennlige tjenester. NIO begynte leveransene av flaggskipet ES8, en sjuseters premium elektrisk SUV, i Kina i juni 2018.

NIO planlegger å etablere seg i fem nye europeiske land i 2022, som en del av en strategi for merkevareutvikling rettet mot miljøbevisste sjåfører.

Vi ser nå etter en dyktig PDI Technician for å bli med oss på denne reisen. Dette er mer enn bare en jobb – det er en mulighet til å bli med i en bevegelse for å endre opplevelsen av mobilitet for alle. 

Arbeidet omfatter:

 • Hjelpe lederen med å etablere PDI-standardiseringsprosessen og KPI-evalueringsmekanismen ved det lokale verkstedet (inkludert drift, sikkerhet, kvalitet, regler og forskrifter)
 • Ansvarlig for resultatet av bilens kvalifikasjonsrate for engangslevering
 • Utarbeide standarder for kvalitetsgodkjenning av billevering
 • Oppsummere og analysere den faktiske PDI-kvaliteten for å utarbeide og innføre planer for forbedring av de rapporterte problemene
 • Håndtere tvister angående produktkvalitet gjennom samordning med team med ulike funksjoner, inkludert leverandører, ettersalgsserviceteam og markedsterminaler
 • Organisere og arrangere daglig opplæring av PDI-personell fra tredjeparter for å forbedre den tekniske kompetansen
 • Ansvarlig for å innføre installasjonsprosedyrene og standardene for konstruksjonskvalitet
 • Behandling av kundeklager

 Kvalifikasjoner

 • Over fem års erfaring med PDI-kvalitetsstyring og praktisk drift av nyttekjøretøy
 • Fortrolig med kvalitetskravprosessen for biler
 • Fortrolig med prosedyrer for vedlikehold og dekorering av biler samt tilhørende standarder
 • Metoder, teknikker, deler, verktøy og materialer som brukes til vedlikehold og reparasjon av biler, inkludert testing, diagnose, service på ventilasjonssystemer, hydraulikk, bremser, testing og reparasjon av elektroniske systemer og moduler
 • Ha en viss vedlikeholdserfaring (med middels kvalifikasjoner innen vedlikehold, fagbrev som elektriker og erfaring med elbiler foretrekkes)
 • Akseptere fleksible arbeidsskift, entreprenørånd

Hvis du synes denne stillingen og NIO-merket høres spennende ut, ser vi frem til å lese søknaden din.

Søk på stillingen:  
CV og søknad sendes: Søk her!
Frist: Snarest
   
Søkere bes vennligst henvise til BilJobb.no i søknaden.
   
Spørsmål om stillingen:  
Kontakt: Eileen Evensen
Tittel: HR and Admin Manager
E-post: eileen.evensen@nio.io

NIO har forpliktet seg til å følge en policy for like muligheter til arbeid. Vi rekrutterer, ansetter, lærer opp, lønner og forfremmer uten hensyn til etnisitet, hudfarge, alder, kjønn, avstamming, sivilstatus, religion, nasjonal opprinnelse, funksjonshemming, seksuell legning, veteranstatus, nåværende eller tidligere psykisk funksjonshemming, genetisk informasjon eller annen klassifisering beskyttet av nasjonal eller lokal rett.
Vi tilbyr deg en spennende arbeidsplass i et hyggelig og motivert team samt et dynamisk, åpent og vennlig arbeidsmiljø. Flate organisasjoner som har rom for ideer og bidrar til å forme prosesser og individuelle utviklingsmuligheter, er en viktig del av NIOs økosystem.